Alıntı toprakozz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım ikiniz de meslektaşsınız,bu kadar küçük şey için tutanak mı tutulur ,sanayi de 50-60 tl ye halledilir.Ayrıca hocam sız sıgortayı 200-300 cezalı oduyeceksınız hemde o kadar kucuk sey ıcın o araçın sıcılini bilmiyorum ama servis yada başka yerde tramerine 300-500 tl kaza raporu ıslenır.İki tarafta bence zararlı çıkar.Tutanak zaten olmamış,benim söylediklerimi dile getir doğruyu anlıyacaktır....ha ille de tutanak diyorsanız sende o da sigorta bılgılerını yazmanız ıkınız de kımlık bılgılerını doldurmanız ve ıkınızınde kaza hakkında goruslerınızı yazıp ımzalamanız lazım ,aksi taktirde hal olmaz.
Yok abi. Ben ogrenciyim. O hoca... Ben de kasko masko karistirmayalim yapalim dedim ama guvenemedigi icin tutanak tuttu. Hani ben yapirtmazsam onu gecirecek kaskoya guya.
Alıntı klavikula Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anlaşılamazsa şu bana çarptı deyip olmaz imzalamadı falan hikaye o zaman polis gelir onların eşliğinde yapılır.Yada çarptı kaçtı evrakta zorluk çıkardı şikayetçi olursun kendi kendine tek taraflı olmaz bence..
Eyvallah abi.
Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tanıdık boyacı varmı Cenk? işaretli kısımla macunlu kısım arasında birşey farketmez zaten.
Var abi. Şirkette boyacimiz var. Sadece boyaya para vereceğim.
Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gecmis olsun

Adam nasilsa boyatacak o kadar tutanak vs ne gerek

adam boyatmaya gittiginde 20 30 tl ver gitsin sen ugrasma nasilsa o kismi icin boyaciya gitmiycekmi? Tampon boyasi kismi olmaz zaten renk tturamazlar her hhalukarda kopmle tampon boyanacak tabi duzgun bisi olmasini isterse yoksa yarim boyar yada tis tis atar gecer.

Sent my iPhone 6GS
Eyvallah abi. Ben de anlamadim. Hocamiz guvenmedi bize. Ya da macunlu yeri boyatmak icin firsat bildi.
Alıntı OzzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim anladığım, çarpma nedeniyle eski hasar patlamış, yani öncesinde boyalık bir durum yok ama daha önceki tamirde atılan kalın macun çarpmanın esnetmesine dayanmayıp atmış.
Yok abi. Eski hasar zaten sadece macunlanmis. Boya yoktu uzerinde. Macun da aynen duruyor. Benim cizdigim yer onun ustu. Plakalik yapmis bunu. Bende cizik bile yok. Yerde orda burda arabada dokulen hic boya parcasi yoktu.

Ben zaten yaptiracam o tamponu. Kafam atarsa askiya aldirir komple boyatirim. Ama bu abi eger sigortaya gider de bu tutanagi verir,sans eseri kabul olursa o zaman benim icin sorun olur. Bir dahaki donemde daha pahali kasko ve sigorta oderim. 100liralik sey bana 300 400 liraya patlar.

Anladigim kadariyla simdi tutanagi sigortaya giturse bile kabul edilmez. Icim rahatladi. Simdi hocamiz ile uzlasip tamponu boyatir iken hem ucuza biyatacagim onun icin,hem de maddo destek yapacagim.