Muafiyet durumunu tam bilmiyorum ama ben genişletilmiş kasko yaptırdım, her türlü durumu kapsıyor.
Printable View
Selçuk Bey'den e-posta ile teklif istedim. İlk etapta onları bekliyorum şimdilik.
Yeni kaskolarda fiyatlara dikkat etmek gerekir :)
Bu gün sigortam.net ten trafik sigortamı yaptırdım aracı yeni almama rahmen 287liraya yaptılar policemide moto kurye ile 1 saat içinde yolladılar paylaşmak istedim
Çok kısa bişey söylemek istiyorum. Bu tarz yerlerden ve bankalardan yapmanız sizin için tamamen dezavantajdır. Hasar anında size ne kadar yardımcı olacaklar. bir sorununuz oldugunda ne kadar kısa sürede ulaşacaksınız ? Tüm bu sebeplerden dolayı poliçelerinizi aynı fiyat üzerinden acentelerden bire bir yaptırmanızı tavsiye ederim.
Bugün itibariyle kaskomuzu yaptırdık. Selçuk Bey'e yardımları için teşekkürlerimi bir de burada belirteyim, uygun birşeyler ayarladık bakalım...
İstanbul için en ucuz teklif mafre den geldi: 429 tl
allianz 600 kusur vermişti
Bahsetimiz şirket beni bağlamazki ben policeme bakarım bi sıkıntı oldugunda ararım sigorta şirketini hallederler kaldıki bu şirkette 7/24 hasar kayıt hizmeti vss veriyo bunlara takılmayalım artık herşey online aynı sigorta şirketi dışardakibir acenteden 540lira fiyat verdi nasıl olcak şimdi bu adamlar 20 farklı yerden fiyat alırken sistemleri üzerinde sigorta şirketlerinin ne fiyat verdini görmelerini saglayarak en düşük fiyat verdirme gibi bit sistemle çalışıyorlar ve bu sayede türkiyenin encok ve uygun police satan şirketi.konumunda şuan bunu reklam amaçlı yazmadımı biacıklama olması bahabında düşünün lütfen ayrıca düşüniz içinde teşekkürler.
punto star by kadir özkan
arkadaşlar yeni tip kaskolar çıkmış galiba nasıl bilgi alabiliriz bunlarla ilgili. sitelerden aldığım teklifler çok uçuk " genişletilmiş kasko ürünüdür" yazyıor 3000 tl den aşşağı yok
Araç sigortam 530 tl,
Kasko teklifim 1600 tl :)
Bunlar 1 aylık fiyatlar,kaskoyu daha yaptırmadım iyi bir teklif bekliyorum.
Selçuk Bey , yeni sistemde TAM KASKO var mı yok mu ? Ben full kaskonun karşılığı olarak genişletilmiş kasko yaptırdım ama dün akşam yine haberlerde tam kaskodan söz ettiler.
Ümit bey, aslında sistem falan değişmedi.Sadece isimler değişti.
Sadece bütçeye göre kasko teminatları geldi.
Eskiden beri full kasko yapan kişiler için değişen hiç bir şey yok.
Muafiyetli kasko isteyenler için seçenekler arttı.Sadece o.
O yüzden Tam kasko, genişletilmiş kasko ve Full kasko isimleri çok aldatmasın.Tam teminatlı kaskolardır bunlar.