Her il fiyat listesi içerisinde mevcut hasarsızlık indirimi olmadan önceki ham fiyatlardır...
https://www.tsb.org.tr/images/Documents/Web_Sonuc.xlsx
kaynak:Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği
Türkiye Sigorta Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği
Konu kadir07 tarafından (09/11/2015 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: güncel listeyle değiştirildi...
Bence trafik sigortasi ucretleri, kisilerin trafik cezasi gecmisi, yaptiklari kazalar (kazalardaki suc oranlari baz alinarak) degismeli. Bence bu sistem adil degil.
ben istanbulda yaşıyorum ama aracımın plakası 35 yani izmir, ama geçmiş sigortamıda 350 lira civarı ödemiştim. acaba bu tutar istanbula göremi izmire göremiydi?
ISmileUDie
plakam 09... 201 lira
bu ne böyle ya. ıgdır 305 lira
Ben mayısta 240tl ödedim araç Ankara plaka olduğu halde...
Iyiymis sagol..
geçen haberlerde bu sistem kaldırılıyor diye bir haber vardı
Alkollü araç kullanan, kural ihlali yapan, aşırı hız cezası alan ve ehliyetine el konulan sürücüler, diğerlerine göre 3-4 kat fazla prim ödeyecek. Emniyet, hazırladığı taslağı İçişleri Bakanlığı'na sundu.
https://www.haber7.com/sektorler/hab...-prim-kalkiyor
Konu shellcininabisi tarafından (21/01/2013 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
istanbul 468 diyor şaka yapıyor olmalı
bu ne ya yakında kasko daha ucuza mal olacak...
istanbulda olupta kazası olan arkadaşlara Allah yardım etsin diyelim
Trafik cezasına gore sigortamı olur.Oda ayrı bir adaletsizlik.
Ben sahil yolunda 70miş 85le giderken ceza yedim.
Birde viraj içi aydınlatmamı sis lambası acık olarak tanımlayan bir memurdan 72 tl yedim...
Şimdi cezalarım haklı haksız onemli değil.Ama buna gore mi şimdi bana fiyat cekecekler ?Bu da baska bir adaletsizlik bence.
Hükümet arabası olanın burnundan getirmeye devam ediyor, benzin 5TL yi buldu vergiler arttı sigorta primleri kaskoya yaklaştı otoyollar paralı ispark kaldırımdan bile park parası alıyor... Aylık 1.000 TL masrafı olmaya başladı arabanın..Acaba daha neler çıkaracaklar bunlar merak ediyorum
bu hafta itibariyle sigortamı yenilettim arkadaşlar 183tl.
normalde martın 7 sinde yenilenmesi gerekti ama şimdiden yenilettim poliçe elimde. bu arada t.dağ için olan fiyattır. Allah herkese böyle düşük fiyat nasip etsin kalanıyla da yakıt alıp gezsin. arabayı ilk aldığımda ist için sigorta 464tl idi görünce şok oldum bu ne diye ama bu seneki fiyatlara bakınca ii geldi bana 2 arkadaş yaptırdı birinde 2004 307, birinde 2010era 2si de 202 tl ye yaptırmış.
Konu halils2 tarafından (24/02/2013 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri