Arkadaslar 4 nısanda hme kaskom hemde Trafık sıgortam bıtıyor 2011 punto evo dynamıc model 75 beygır fıyatlardan haberdar olan varmı yenı kasko yaptıran arkadaslar fılan yardımalrınızı beklıyorum
Arkadaslar 4 nısanda hme kaskom hemde Trafık sıgortam bıtıyor 2011 punto evo dynamıc model 75 beygır fıyatlardan haberdar olan varmı yenı kasko yaptıran arkadaslar fılan yardımalrınızı beklıyorum
Yusuf bey mesajinizi cevapladim.gerekli bilgileri paylasirsaniz pazartesi gunu fiyatlari bildiririm.
Sizin için...
AK Sigorta,Axa, Anadolu, Allianz, Mapfre, Sompo Japan, Güneş Sigorta,Orient ,Aviva.
Şah Ata Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
selcuk.temiz@sahatasigorta.com
0533 716 33 69
Yusuf Kardeş benimde 4 nisanda trafik ve kasko sürem bitiyor. aracımız da aynı. bana ankara için trafik sigortası 290tl. kasko: 970 tl fiyat verdiler. hala araştırmadayım. fiyatlar bu yıl bir hayli uçmuş. Geçen yıl bu rakamlar daha uygundu. Tr: 230 Kasko: 760 tl.
Bu fiyatlara dua edin benim bi trafik sigortam çıktı kasko gibi![]()
2006 GP 1.4 Starjet aracım için ilk arabam olması dolayısı ile oldukça yüksek miktarlarda Kasko teklifleri aldım.
Fiyat - kalite karşılaştırıldığında en iyi teklif allianz fiat kasko olarak görünüyor.
Fiat kaskonun gözümden kaçan bir eksikliği var mıdır? Çünkü Ray sigortadan daha düşük fiyat teklifi alabiliyorum ve bu allinaz için şaşırtıcı oluyor...
Evomu aldığımda tek tercihim fiat allianz kasko oldu. Bir hasar olduğunda tüm parçalar serviste orjinal parçalarla değiştiriliyor. Geçen yıl evomun teybi çalındı.Hemen servise gittim. İki gün sonra yeni teybim ve orijinal cam takılmış olarak aracımı teslim aldım.Ben hizmetten çok çok memnunum , üçüncü yılımda da allianz ile yola devam ediyorum.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
arkadaşlar yeni tip kaskolar çıkmış galiba nasıl bilgi alabiliriz bunlarla ilgili. sitelerden aldığım teklifler çok uçuk " genişletilmiş kasko ürünüdür" yazyıor 3000 tl den aşşağı yok
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri