450 tlik hasar yüzünden (çamurluk sürttü) hasarsızlık indiriminden yararlanamadım 1500 yaptırdığım kasko bu yıl 1900 küsür oldu...

bu tutanak olayından sonra kazalarda ehliyetsiz-alkollu olayı bitmiş üstüne pert olaylarındada artış olduğu için yedikleri kazıkları bizlerden cıkartıyorlar...

ve hasarlarda okadar sineğin yağını cıkartıyorlar anlatamam aracın durumuna göre cıkma-yan sanayi parça bile temin ediyor kasko şirketleri millette nasıl kabul edip taktırır anlamış değilim,

focusumla önden kaza yaptığımda sis farı falan yoktu makyajlı far sis lambası falan yapıp vermişti servis şimdi nerdee sağ önden hasar aldı araç tamponu plakaya kadar boyuyor sol tarafa elini sürmüyor taş izi falan duruyor öyle.

şirket araçlarımızdan cok anılarım var exper ve kaskoyla müstahak diyorum batsın yok olsun hepsi...parayı alırken iyi bi sıkıntıda adamın burnundan getirtiyorlar

bu yıl kasko işi saflığıma denk geldi biraz sigortacıda akraba olunca yenile dedik geçtik bidaha kasko yaptırmayı düşünmüyorum trafik sigortası gayet yeterli bence.