hasarsız geçen bir poliçe dönemi sonunda, geçen yıl 1250 tl ye yapılan kasko bu yıl 680 tl ye yaptırdım, sigorta da 180 tl
Printable View
hasarsız geçen bir poliçe dönemi sonunda, geçen yıl 1250 tl ye yapılan kasko bu yıl 680 tl ye yaptırdım, sigorta da 180 tl
Geçen sene aynı şartlarda aynı şirket 1098TL Kasko yaptırmışken.
Sistemdeki bir hata yüzünden hasarlı gözüken aracıma
Bu sene 3500TL lik bir hasar gözüktüğü sebebi ile 2048TL kasko ücreti çıktı.
Neyse sorun düzelecek ama %30 indirim ile 1433'e düşecek bu bile çok saçma değil mi?
Bir üstteki örnek gibi bekliyordum ben de :)
1250 ---> 680TL
Ben şahsen
1100TL --> 850TL falan beklerim en fazla bu nasıl iş anlamadım ben.. 1 yılda bu kadar fazla zam gelir mi kaskoya?
Trafik sigortam da: 316TL'den 426TL ye çıkmış..
Güneş Sigortadan bende geçen sene 240 TL , bu senede 290 TL ödedim zorunlu trafik sigortasına.
Dün yiğenime 2004 model Opel Corsa Van Dizel alındı. Çocuğun ilk arabası. Trafik sigortası için 1,500 - 2,000 arası fiyat çıkardılar.:(((( Trafik sigortası tamamen uçmuş...
O ne yaa, emin misin hocam? Kasko olmasın o?
Sanırım bu sene ticari araçların ZorunluTrafikSigorta(ZTS) larını uçurdular.
Biz ticari aracımıza geçen sene 1200TL YapıKrediden ZTS yaptırmıştık.
BU sene aynı sigorta şirketi 9000TL fiyat çıkarttı.
En uygun AXA'yı bulduk o da 4700TL !!!!!
Herhade ticariler için ciddi bir artış söz konusu.
Yeni almış olduğum Honda Civic HB AT 2005 model aracıma (kasko bedeli 23.800 TL görünüyor) indirimli olduğu halde 1675 TL Kasko fiyatı çektiler alamadım. Sanki araba kiralıyoruz!!!
Zorunlu trafik sigortası ise 240 TL ayrıca Komple yol yardım hizmeti var +32 TL'ye onu da aldım. Stepne taşımıyorum LPG tankı var lastik patlarsa en yakın lastikçiye çekecekler :)
Eskiden klozlardaki kelime oyunlarıyla soyuyorlardı şimdi birde ücretle soymaya başladılar.
1 yıl hasarsızlık indirimi ile gupamadan 1000 tlye yaptırdım( 10 taksit)
zorunlu sigortayıda aksadan 300 tl ye yaptırdım.(tek çekime bu kampanya vardı)
fiyatlar uçmuştu sigortam net %30 hasarsızlık indirimi,%17 öğretmen indirimi yaptı %5 kendi karlarından indirim yaptı fiyatlar uçmuş durumda geçen yıl 1100 tl ye yaptırdığım anadolu sigorta hasarsızlık indirimine rağmen 1400 tl çekti,zounlu siortada 400 tl üdtüydü teklifler
Ama dikkat etmek lazım poliçe klozları çok önemli özellikle muhaiyet ve ihtiyari mesuliyete dikkat etmek lazım