geçen yıl anadoludan 0 araç için 915 tlye yaptırmıştım. bugün yeniledim. hasarsızlık dahil 796 tl. sompo japon sigorta 8 taksit.
Printable View
2012 model aracıma babamın üstüne olmasına rağmen 1500 lira full kasko parası ödedim
2009 aracıma anadolu da 1200 e yaptırdım.10taksit. herhangibir indirimim yok. (hasarsızlık vb)
bende ilk kez kasko yaptıracağım kaskocu arkadaşım olduğu için fiat kasko teklifi aldım ve almaz olaydım 2350 lira fiyat çektiler.ya nedir bu 5 senedir ehliyetim var yaş 27 bu kadar risklimiyim yoksa kasko şirketimi çok lüks
12 yıldır araç sürüyorum Allah'ıma şükür kasko hiç lazım olmadı.
RİSK var mı evet var ama 24.000 TL'lik araca 1200 TL civarı yıllık para ödeyecek kadar büyük bir risk olduğunu hiç sanmıyorum.
kaskodan araç kiralamıyorum araç benim yaa el insaf bu kadar da KORKU sömürüsü olmaz!..
%60 hasarsızlık ile yapı krediden 450 tl yaptırdım muafiyetsiz kasko
sigortacı komşumuz var teklif almak isteyenlere yardımcı olurum arkdaslar.
vallahi bende sigortam.net ten 1300 civarı fiyat aldım. daha aracı almadığımdan yaptırmadım ama fiatın çalıştığı şirketlerden de fiyat alarak yaptıracağım. bu arada kasko eşimin üzerine 30 yaşında öğretmen ilk aracı olacak. kriterler böyle. 30 yaşa kadar risk gurubuymuş...
Sıfır araç olduğu zaman biraz daha uygun olur ilk kasko ücreti. Bende 2011 'de Temmuz 25 te sıfır olarak aldığımda Halkbank kasko yaptırmıştım full ve 1000 TL idi. Bu sene yenilemek istediğimde fiyatların uçuk olduğunu gördüm, yaş olayı da etken tabikide. 2012 Temmuz Groupama 'dan yaptırdım 1950 TL'ye. 170 TL 'si jant lastik farkı oldu..
Arkadaşlar yapıkredi'den şimdi teklif aldım. 2008 aracıma 1360tl ye full kasko yapcaklarını sölediler? sizce nasıl? (Full Kasko)
generali sigortadan kaskomu yeniledim 1065 tl dolu dolu:)
arkadaşlar abim sigortacıdır. karşılaştığımız bir konu hakkında Size tavsiyem olacak ''full kasko'' tabiri sigorta acentaları tarafından kötü niyetli kullanılabiliyor. o yüzden aldığınız fiyatlardaki teminat oranlarına iyi bakın. acentalar ve bankalar müşteri çekmek için full adı altında teminatları düşürerek uygun fiyat çıkartıyorlar.
örnek olarak bir şirketin full kaskosu zincirleme kaza başı 50 000 tl iken
diğerşirketin full kaskosu zincirleme kaza teminatı 15 000 tl olabiliyor.
tabiki buda fiyatları etkiliyor. fiyatlarını karşılaştırırken teminatlarıda dikkate alın lütfen. sonra başınız ağrıyabilir.
birde bir sigorta şirketinde sabit kalmayın. çünkü her ay sigorta şirketleri değerlendirme yaparak hengi markanın hangi mıodeline ne fiyat uygulancağını tespit ediyorlar. buda her ay farklı fiyatlar çıkmasına neden oluyor. bir ay anadolu fiatın punto modeline 2500 verirken diğer ay 1500 e çekebiliyor. veya tam tersi. ben allianz yaptırmıştım aracım 2011 model ve ilk kaskondu 900 tl fiyat çıktı. fakat şimdi allianz lar ilk kaskolara puntolara 1700 tl civarı çıkartıyor. o yüzden bütün şirketlerden muhakkak fiyat alın.
Hala kasko yaptıramadımm :( Kararsızımmmm...
Arkadaşlar kendi acentem var.Tüm şirketlerden trafik ve kasko teklifi verebildiğimden dolayı sizin için en uygun teklifi çıkartabilirim.