Alıntı matadorcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gecmıs olsun,Tutanagı hemen tutsaydınız ıyıdı.sonradan yan cızme olayı olmasın.Karsı taraf ıstedıgı kadar suc bende dıye yazsın buna experler karar verıyor.Bı oncekı aracımda basıma gelenı solım.Trafıkte dur kalk halınde ılelerken yol ıkı yolun baglandıgı noktadda ben yan yoldan yola baglanıp yıne durdum.zaten dur kalk yapıyordum dıger duz yoluna dewam eden vatandas telefonla oynadıgı ıcın benı fark etmeyıp on kapıdan gırdı bana.Ve ben rapora adam telefonla ugrasıyordu ondan bana vurdu yazmadıgım ıcın.ıhale sonucu ben yan yoldan baglandıgım ıcın suclu taraf ben oldum ve sıgorta hıc bıs eyı karsılamadı.Ustelık karsı taraaf benım dıkkatsılıgım sonucu kaza oldu karsı tarafın sucu yoktur dıe rapora yazdıgı halde.Eger senı haklı bulurlarsalar her seyını adamın sıgortası karsılar.onemlı olan senı haklı olman tabı onnun yıne suclu oldugunu belırtmesı ıyıdır.
Ama ben yan yolda yolumda ilerlerken diğer araç yan yola girdi ve bana çarptı, yani ben yan yoldan ana yola çıkmadım, yan yolda yoluma devam ederken diğer araç yan yola girdi ve ben sağa kırıp kurtarmaya çalışmama rağmen çarptı. Şimdi burda kim suçlu ben mi?