Elbette anadolu sigorta...biraz pahalı bulunsada...unutulmammalıdırki iyi hizmet ve beklentinin bir bedeli vardır.bunuda anadolu sigorta çok iyi yapan bir türk kuruluşu yabancı, arap falan da değil :=))
Elbette anadolu sigorta...biraz pahalı bulunsada...unutulmammalıdırki iyi hizmet ve beklentinin bir bedeli vardır.bunuda anadolu sigorta çok iyi yapan bir türk kuruluşu yabancı, arap falan da değil :=))
Arkadaşın dediği gibi sigorta şirketinden çok acentede önemlidir bu işler tecrübe işi ortalık sigortacı doldu.Benim kasko anadolu sigorta full geçen tamponum sürttü auto kinge acentem ile birlikte gitti hemen orada o gün halletiler sıraya sokmadan.Adamlar normalde hasar anında müşteri hizmetlerini araman lazım nerede olursa olsun saat kaç fark etmez cep telimi ara dedi hizmet bu bence
Hocam haklisiniz da dediginiz gibi bir acenteyi istanbul'da bulmak zor. Daha dogrusu iyi bir acente bulmak bile zor.
Bugun memlekete gidiyorum bayram icin, Anadolu sigorta acentesi tanidigimiz vardi bakalim fiyat ucmazsa onu tercih ederim. Ilginctir her acente farkli fiyat veriyor, full kasko olanin fiyatina bakalim :)
Anadolu Sigorta'yı tek geçerim, zaten tamamı yerli tek sigorta şirketi ;)
Benim kaskoda bitmek üzre 5 gün sonra. Genel sigorta lam cim etmeyen tek şirket diye duyarım hep.
Pert konusunda ne yaşadığınızı bilmiyorum ama benim aracıma da perte ayırcaz demişlerdi ancak ben kabul etmedim. Kasko şirketi araç pert desede bu nihai bir karar değildir, son karar bize ait. Aracımı baştan aşağı yeniden yaptılar ve hasar bedelini 1 hafta içinde ödediler. Tabi bu süreçte bölge müdürlüğüne kadar çıkmıştım. Pert fiyatı konusunda da iki arkadaşımın aracına gayet güzel fiyat vermişlerdi. Çekici ve yardım konularında da gayet başarılılar.
Evet benimde aracım yetkili servise çekilmişti ve ekspertiz yapıldı sonra ben aracı alıp özel servise getirdim burada yapıcaz dedim, eksper ile kavga ettik. Bende eksperin yaptığı 2 farklı ekspertizi bölge müdürlüğüne götürünce müfettiş ile geldik arabanın yanına ve ne istersem verdiler. Müfettiş sorunun eksperlerden kaynaklandığını ve onların sigorta şirketinin elemanı olmadığını ve yıllık olarak sözleşme imzaladıklarını söylediler. Eksperine göre değişiyor işler ;)
kardesım benımde ypk de 2. senem baska sıgorta dusunupte kafanı kurcalama ypk derım ben gayet memnunum ypk den
dubai'den yaptırmaya mecbur kaldım arkadaşlar, hayırlısı olsun bu hafta beyan ile tamponu değiştireceğim görelim bakalım nasıl bir şirketmiş..
Bugün Anadolu sigortadan teklif aldım. Yaptıkları kaskoda deprem ve sel durumunda aracın % 85ini ödediklerini söylediler. İstesem de % 100 yaptıramıyorum.