Bunlar eskilerine nazaran baya düzeltilmiş (aydınlatmada sıkıntı görünmüyor) power ledde takmışlarki far gibidir abiler zaten![]()
Bunlar eskilerine nazaran baya düzeltilmiş (aydınlatmada sıkıntı görünmüyor) power ledde takmışlarki far gibidir abiler zaten![]()
Buyrun size day lighting videosu.. Powerd By Kemal Oto
İzlesene.com : Video - Grande Punto Day Lighting Mercekli Far KEMAL OTO
Eskilerin fiyat'ın da bi düşme yaşanmıştır heralde![]()
eski sadece chrome olandan var onunda fiyatı 250 tl..
Performans'ı bilmem ama eskilerin estetik açıdan görüntüsü daha iyiydi....bir kaç takım bulundursanız iyi olur...siyah tabanlı
Aydınlatması güzel görünüyor..Tabi uzunların sarılığı xenon un yanında kırmızı gibi duruyor..
Hizmet güzel..
Bol satışlar..
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
Bir kaç sorum olacak şöyleki;
- Far yükseklik ayar motoru çalışıyormu ?
- Farların üstünde alt-üst ve sağ-sol ayar vidaları mevcutmu ?
- Uzun ve Kısada kullanılar ampul H1 mı ? ve kısaya takacağımız xenon ampulu herhangi bir tadilat olmaksızın far yuvasına oturuyormu ? (Eski angellarda böyle bir problem yaşamıştım !!!)
- Video dan gördüğüm kadarıyla kısalar açıkken uzun yaptığınızda xenonlar yanmaya devam ediyor. Bu senin yaptığın elektriksel bağlantıdanmı yoksa sistem böylemi çalışıyor ?
Eğer bizde bu şekilde bağlarsak gündüz farlar kapalıyken selektör yaptığımızda kısa ve uzunlar berabermi yanıyor ?
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
eskilerden çok sattık ama aracıma taktığım bu yani benim zevkime uygun olan bu çok daha gerçekci cünkü eskilerin angeli led sistemi olduğu için angel kısımlar istenildiği kadar aydınlatmıyordu,Eskilerden pek getirtmek istemiyorum açıkcası far aydınlatması vs vs yüzünden
Ben uzunlara als 4 mevsim taktım yani renk olarak koyu turuncu veriyor resimede kırmızı gibi yansımış ben bilerek yaptım çok daha fazla dikkat çeksin diye galiba biraz abarthmışımAma uzunların farklı renk olması uzunları dahada belirginleştiriyor
far ayar motoru hemen hemen hiç bir aracın angel farlarında çalışmaz adı üstünde spor far(tabiki bu ve bundan öncekindede yok) Hayatımızda kaç kere kullanıyoruzki
farların uzunlarındada kısalarındada far ayar civataları mevcut kısaların aşşağı yukarı olayı plastik civata ile çok daha kolay hale getiriliyor ben gece ayarını kendim yatım
uznada kısayada h1 takılıyor ve kesinlikle tadilat yok standart dışı xenon kullanırsanız bilmem .. ama xenonla birlikte isteyen arkdaşlara biz burada xenonları fara monte edip her şeyini ayarladıktan sonra yolluyoruz, yani suya sabuna dokunmuyorsunuz
kısalar yandığında uzunlara direk geçerseniz kısalar söner uzunlar yanar , ben orada ikaz yapmıştım o yüzden sönmedi ikazlarda sönmüyor , ama bunu yapmakta basit uzunların kablosunu araya diod girerek kısalarla birleştirin uzunları yaktığınızdada kısalar beraberinde yanar![]()
479 tl day lighting far mercekli , Xenon larda yasağı ortadan kaldırın![]()
Merhaba,
Sitenize yeni üye oldum. Herkese slm.
Sorum şu:
Angle eye lar hakkında araştırma yapıyordum daylight olanı malesef yeni duydum çünkü angel eye taktırmak istiyorum ve araştırmaya yeni başladım, eski angle eye orjinal farlara göre daha mı az aydınlatıyordu yoksa yeni olan day light e göremi daha az aydınlatıyordu.
cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba ilker İlk olan angel eyeler yeni daylight a göre daha az ışık veriyordu çünkü mercekler biraz daha ufak ve içeride olduğundan kesme yapıyordu . şimdi day light ile bu sorunu ortadan kaldırmışlar (eskisindede çok çok bir körlük söz konusu değil tabiki oran olarak ) Orj farlarla anynı aydınlatma yapar tek güzel özellik mercekli olması ve araca büyük hava katmasıdır ..
daha detaylı buraya bakabilirsin.. grande punto drl angel eye Day Lighting yeni far sadece kemal oto ankarada
Bu arada fiyat 449,90 tl yeni ürün kampanya fiyatı ..
Montaj hariçtir.
Sadece 10 günlük kampanya havale eft yada nakit ödemelerde daylight far 449 tl bu fırsat bir daha elegeçmez
Sadece 10 gün !!
Konu femoli tarafından (26/08/2010 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir.
aracımda kullanıyorum gayet memnunum aksamları tum gözler üstünüzde bunu bilin birde ROck siyah sa aracınız FEnaaa Fenaaaa
fark edilmek isteyenlere![]()
mehmet fiyat kaç oldu şu sıralar
Pazartesiden itibaren nakit ve havale ile sadece 449 tl bu bu fiyata bu urunu kemal oto dan baska hicbir yerde bulamazsiniz![]()
Konu femoli tarafından (26/08/2010 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir.
İŞte Day Light Farda Kampanya 385 TL .. Stok Ve süre Sınırı Vardır .
Kampanya 23-02-2011 de başlayacak ..
Ürünü Kredi Kartı İle Yada Taksitli Almak İsteyen Arkadaşlar www.kemaloto.com adresinden alabilirler..
Video eklenmiştir BUyrun keyifli seyirler...
https://www.izlesene.com/video/arabal...al-oto/1970735
sağ sol takım fiyatıdır .. Montaj hariçtir..
Fiyatı : 385 tl Nakit yada havale ile..
kredi kartı ile https://www.kemaloto.com/main/products.asp?cat_ID=12
Stoklarla Ve süre İle sınırlıdır..
İşte resimler
![]()
![]()
abi bnde bi tane xenon var bidaha lamba alckmıyız bunun için...
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri