tam olarak belli değil. bu hafta sonu netleşir
Ahmet Biz Tombalak ile bugün görüştük 25 de sabah ta gelebiliriz onunla. Ben 100% ordayım ama 24 gece yada 25 sabah belli olmaz.25 gelirsem zaten burdan 2 araba yola cıkarız tombalakla. 24 gidecek olursam balcovada olacagım. buluşuruz bi yerde. İnsallah güzel bi buluşma olur İşyerinin stresinden 1 günde olsa kurtuluruz :)))))))
oh oh oh ne güzel ya kıskandım valla 4gp arka arkaya aman gelirken dikkat edin şimdiden muğla ekibine iyi yollculuklar kazasız belasız gelirsiniz inşallah
Anıl saol inşallah 25inde izmirde olacağızz.. arka arkaya 4 puntoda güzel olacak :) bugünde runner2002 ile (nedim abi ) onunl konuştuk 2mizde aynı gün çıkarsak yola depoları fulleyip 75bg ile 90bg arasındaki yakıt farkınıda ölçcez...
valla süper bi buluşma olacağı şimdiden belli valla:Dbuluşmada görüşüces orda yol durumlarını yaşadıklarınızı konuşuruz artık valla ölçün bi bakalım benimkide 75 dizel nazilliye gidip geldimizde hiç bakmadım ama az yakıyo maşallah:D
herkese selamlar acil başka bi işimiz olmazsa insallah gelicez babamla birlikte forum bornova olursa cok iyi olur gorusmek uzere
1. OzzY
2. SteinGP
3. brvhgt
4. Nafiz
5. Jasmine
6. Gkhan
7. Genius
8. Ümit Yanardağ
9. Fangio
10. Ahmet(+1)
11. punto35
12. AGUS
13. kskyagız
14. ZaMBroTTa_1903
15. BlackCat
16. Rigel(+1)
17. Husso + 3
18. istugu
19. s_ustundag2000
20. mosheu
21. punto wrc
22. muratde
23. bodrumlu48 (+1)
24. kraker çocuk (elimde tüfek şanlı bayrağımızın altında nöbet tutarken...ruhen yanınızdayım)
25. zeksy35
26.tombalak
27.runner2002
28. ibrahim ercan (+1)
Maşallah nazar değmesin. Son haftada 35'i bulucaz gibi :)
nafiz abi öttün valla boya koruma 2ye çıkıcak valla:D:D
25 Ocak tarihi bir buluşma olacak.2009 a yakışır bişeyler yapalım.
Sağ salim gelin yeter.:)
Buluşma yerinden sonrada neler yapılacağını biraz tartışsak.OK buluştuk eeeee :D
ekvatordan gelenler var galiba.Donuyoruz burlada:D
Arkadaşlar yoldan gelicekler. Önce güzel bir yemek yeriz. Sonrada yorgunluk kahvelerini içerken program yaparız. Daha öncede Ozan'ın belirttiği gibi aramızda karting yapmak isteyen kardeşlerimiz var (Anıl başta olmak üzere), ayrıca buz pistinde de yapılacak aktiviteler komik anlar yaratacaktır. Hep beraber güzel bir program yaparız. Hele bir buluşalımda hayırlısıyla..
abi bornava forumda buluşuruz sohbet mohbet sonra senin en sevdiğin bölüm:Dbi yemek yeriz abi sonrası allah kerim:Dgo kart olabilir yada yemekten sora bowling oynamaya gidebiliriz :D:Dyasemin abla go kart dirftsiz olmaz eğer isteyen olursa onuda yaparız:D
Abicim yemek varsa ben varım baştan sölim.Yemek yoksa boya korumayı unutun.Yan çizerim :D
:D:D:Dyemeksiz olurmu nafiz abim ayıpsın forum bornovanın yemek katına bi çıkalım ne istersen var biliyosun:)
biz yoldan gelicez arkadaşlar yemeksiz olmaz olmadı yolluk yapcaz :D
Siz yolluklarıda hazırlayın. Burada da çok fazla yemek alternatifi var. Malum biz İzmir ekibi boğazımıza biraz fazla düşkünüz. Hiç biri ziyan olmaz merak etmeyin :)
ayıpsınız yoldan gelen misafirlerimizi yemek yemeden hiç biyere yollamayız:)
Emir nerde.onun çok çılgın fikirleri vardı.:D
arkadaslar bizi aç bırakmıcak yaw:) bura gelirseniz bizde sizi aç bırakmıcaz söz :)
Pişman olacağımız şeyler sölemiyelim:D Kriz var malum.
Senin Emir'i neden aradığını biliyorum ben. Mangalda kaldı senin aklın değil mi? :) Havalar biraz ısınsın. Mangal ustamız Tuna'da İzmir'e gelsin. Çeşme yolları bizi bekler...
bizde fikir son anda gelir sora buluşana kadar o fikir uçar gider ne yapsak diye düşünürüz sonra yemek yiyelim denir yemek yenir iki üç bişler yapılır orda sora akşam oldu herkez evcazına abi bu çok büyük bir buluşma olacağı için çok farklı fikir ve planlar çıkabilir valla:)kaldı 6-7gün
Mangaaallllll gibi yürek var bizde.Hadi mangal yapalım.varmısınız.
O halde herkes fikrini söylesin. Hatta mümkün ise Ozan onun içinde bir anket açsın ve program belli olsun. Gerçi bu güne kadar ki hiç bir buluşmada program sıkıntısı yaşanmadı. En kötüsü Starbucks'ta veya Özsüt'te kahve ve sohbet ile devam ettik. Önemli olan hep birlikte olmamız :)
Nerde yapıcaz mangalı Çeşme'ye veya Güzelbahçe'ye gideceksek eğer Forum Bornova oldukça terste kalıcak. O zaman buluşma noktasının Balçova olması lazım
Biraz sabırr :D:D
Yarın netleşicek durumlar...
Emir piste bakıcak yarın...
yemek değilde ziyafet var diyelim :D:D
@Yasemin abla,
anket için geç oldu artık en kısa zamanda programı yazıcaz. umarım herkes açısından uygun olur.
Ewt arkadaşlar ben bugün Pınarbaşı Autodrom Pistine gidip carting için konuşacağım fakat önümüzdeki hafta için hava durumunu önceden kestirmek zor olduğundan hali hazırda bir alternatif program olarak kalması düşüncesindeyim.
Ben kendi fikirlerimi sizlerle paylaşmak isterim sizler içinde uygunsa ya da sizlerinde aklına buna uygun fikir gelirse anket açılmadan devam edilebilir.
Programı şöyle:
1-Malum haftasonları insanlar bol bol alışveriş merkezlerine gidiyor , fakat Forum Bornovanın bir dezavantajı var etrafının açık ve rüzgarlı olması eğer önümüzdeki hafta böyle bir hava olucak olursa bu bizim otopark için avantajımız demektir.Çünkü bilen bilir haftasonları inanılmaz kalabalık oluyor...
Benim fikrim araçlarımızı toplu halde ve rahatça bırakabileceğimiz tek yer olan İkea 'nın kendi binası arkasında güzel ve geniş bir otopark var.Orada tüm araçlarımızı yanyana park etme şansı bulabileceğimiz gibi toplu araç fotoğrafı çekimi içinde oradan uygun yer bulamayız...
2-Tanışma faslı ayak üstü sohbet ve toplu halde araçların fotoğraf çekimi sonrası herhalde herkesin ilk aklına gelicek olan yemek olucaktır.Ben mangal için Güzelbahçeye gitmeye gerek olmadığı düşüncesindeyim.( burada pası Nafız Abiye veriyorum, son söz sana ait Patron... )
Kalabalık olucağımız ve değişik bir yerlere gidelim artık düşüncesi ile dünkü Nafız Abi ile olan fikir paylaşımımızda aklımıza gelen düşünce Çiçekli Köy'e gidip orada karnımızı doyurmak ve sohbet etmek.Hem şehrin gürültüsünden uzaklaşmış oluruz hemde G.Puntolarımızla temiz hava almış oluruz.Tabiki bu hava filtremiz ve motor ömrü içinde yararlı olucaktır :)
Benden şimdilik bu kadar...
abi benim tercihim 1-belki 2:)mangalı yaparız abi ikeanın arka tarafında:D:Doraya kimsede gelip gitmiyo zaten:D:D:D:Pkatılıyorum ikeanın arka tarafındaki otoparkları genelde kimse tercih etmiyo ve boş oluyo orası foto çekimi ve düzgün park için ideladir..işin şakası biyana buluşma olsunda neresi olursa nasıl olursa olsun özledim sizi,buluşmaları:)sezgin abidende ses seda yok ben bi dürtiyim onu gene işe kaptırdı kendini galiba:)
inşallah par konusunda bir sıkıntımız olmaz hafta sonu olacağı için ailesini alan gezmeye gidecektir erken giden arkadaşlar araçlarını çarpraz park edip park yeri işgal etsinler :)
bugüne kadar hiç katılmadım.ama çok istiyorum.listeye benide ekleyin.
1. OzzY
2. SteinGP
3. brvhgt
4. Nafiz
5. Jasmine
6. Gkhan
7. Genius
8. Ümit Yanardağ
9. Fangio
10. Ahmet(+1)
11. punto35
12. AGUS
13. kskyagız
14. ZaMBroTTa_1903
15. BlackCat
16. Rigel(+1)
17. Husso + 3
18. istugu
19. s_ustundag2000
20. mosheu
21. punto wrc
22. muratde
23. bodrumlu48 (+1)
24. kraker çocuk (elimde tüfek şanlı bayrağımızın altında nöbet tutarken...ruhen yanınızdayım)
25. zeksy35
26.tombalak
27.runner2002
28. ibrahim ercan (+1)
29. secret_bigi
teşekkürler.işim dolayısıyla ilgili acil bir durum olmazsa mutlaka geliyorum.