İzmir yolcusuyuz Kısmetse:) ankara bulusmasından daha güzel olur insallah:):)
Yeni bir üye olarak iyi bir tanışma fırsatı, beni de yazabilirsiniz. Sasalı'daki hayvanat bahçesini filan da görmek hoş olurdu.
Sanırım rekora koşuyoruz :D
1. OzzY
2. SteinGP
3. brvhgt
4. Nafiz
5. Jasmine
6. Gkhan
7. Genius
8. Ümit Yanardağ
9-Fangio
10. Ahmet(+1)
11. punto35
12. AGUS
13. kskyagız
14.ZaMBroTTa_1903
15.BlackCat
16. Rigel(+1)
Ulen İzmir, ne kıskanç adamlarsınız! :D
Bu kadar kısa sürede, böyle bir listeyi sizden başkası yapamaz... Ben de saygıyla eğiliyorum önünüzde... ;)
Murat abi o listede sadece 2 kişi sormadan eklendi onlarda %90 gelir :D:D
2 kişiden birisi benim biriside sezgin abi heralde:Dgelmemmi ya o güne kadar bişeyim çıkmazsa puntomla beraber ordayım sezgin abimde musaitse ogün ki musaittir:D oda benle gelir çok özledim sizi yaa valla çok zaman geçti bu buluşma süper olucak hediye mediye ayrı konuda:tongue00: buluşulup eğlenmeyi özlemişim ne yalan söleğim:Dgeçen sefer forumda baya bi güzel vakit geçirdik orası bence güsel ama balçovada olabiler:Dama kumru ve kumpir ziyafetide çekebiliriz ksk'de
Evet Anıl nokta atış yapmışsın :D
:Daradan hop diye ayıkladım:D aklıma geldi şimdi sezgin abi'ye çıkarsa hediyeniz:)otomatikman bana kalır sölüyüm şimdiden:D:D:D:D:D:Dsora sölemedi demeyin:D
Kimse heveslenmesin diyorum sadece :D:D
not: anket seçenekleri dışında öneriniz varsa lütfen yazın.
:D şans bu belli olmaz ozan:)hadi hayırlısı:Dbana çıkmaz zaten ben biliyorum:Dmuğla ekibi muğla çok yakın sizleride bekleriz ege bölgesi olarak herkezi ağırlamaktan mutluluk duyarız aydın,nazilli,muğla,denizli gelebilirseniz mutlu oluruz:)ege rekoru kralım
Way bir gecede izmir toplanmış :D helal olsun valla yılın ilk zamanı koşuşturmacalar son safhada iyi bir buluşma dileği ile ,Hani bizim ertan nerde onu göremedim :?
brvhgt diye varya listede :D
Uyuyordur evde :D
Listede var ama sesi çıkmıyor ? Ne iştir :)
benide listeye alırsanız sevinirim
yer mekan problem değil çoğunluk ne isterse ben uyarım:)
1. OzzY
2. SteinGP
3. brvhgt
4. Nafiz
5. Jasmine
6. Gkhan
7. Genius
8. Ümit Yanardağ
9-Fangio
10. Ahmet(+1)
11. punto35
12. AGUS
13. kskyagız
14.ZaMBroTTa_1903
15.BlackCat
16. Rigel(+1)
17. Husso
listeye bakya süper:Dinşallah 17 kişinde 17si gelir bence süper ve kalabalık bir buluşma olucak bence forum bornova idal benim için herkezin ortak biyeri bence:D
25 Ocak ve hedef 25 Grande Punto
Haydi arkadaşlar nerdesiniz???
( Burak bakıyorumda hediyeyi hemen sahiplenmişsin kardeş. Lİstede 15 kişi daha var unutma :) )
Yetmez :D:D