herkeze teşekkür ederim gelenlerede gelmeyenleredeher zamanki gibi izmir yine biz bize bir buluşma yaptı ama yine muteşem bi geceydi resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz bide resimlerin boyutunu 800x600 boyutunda upload etmeyin
![]()
Yine her zamanki gibi çok güzel ve keyifli bir buluşmaydı. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Fırat ve Engin fotoları bekliyoruz.![]()
herkeze teşekkür ederim gelenlerede gelmeyenleredeher zamanki gibi izmir yine biz bize bir buluşma yaptı ama yine muteşem bi geceydi resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz bide resimlerin boyutunu 800x600 boyutunda upload etmeyin
![]()
hani arkadaşlar fotolar nerde ??![]()
engindeeeeeeeeee
engin abi nerde![]()
evet yahu nafiz abi engin abi nerelerde speratör ile hava attı fotoraflarda havaya uctubiz de dedik ki ya hade abi hemen koy bakalım kendimize diye ama
yahu engin abi ok de fırat ta çekmiş olması lazım foto o da yok yahu fazla da yormadık amma....
![]()
engin abi büyük bir ihtimal nöbetçidir ama fıratı bilmiyom![]()
ya hakkaten fotoğrafları çok merak ediyorum.. Foruma sabahtan beri büyük bir merak ve beklentiyle bakıyorum ama hevesim kursağımda kaldı![]()
hmmmmmmmm......
Green
aynen bende katılıyorum valla meraktan çatlıycam
hane siz buluşmanın içindeydiniz bi de bizim merakı düşünün...![]()
Konu krakercocuk tarafından (31/10/2008 Saat 11:31 ) değiştirilmiştir.
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
GP in mirror is faster than they appear !
AGUS, byrvo, Fangio, krakercocuk, Linos, Nafiz, OzzY, punto35, şekerlioğlu
engin abim fırat kardeşim fotoraflar için sağolun her zamanki gibi çok prof çekimler olmuş arabayı engin abinin arabasının yanına koymak herzaman avantaj![]()
farımı çok beğendim vallaSağol Fırat kardeşim çok güzel bir fotoğraf
Arayı çok uzatmadan tekrarlayalı bunu.. avatarda çok güzel oldu valla
![]()
Konu byrvo tarafından (31/10/2008 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.
hmmmmmmmm......
Green
bizde isteriz fırat beyiii
fırat bey zaten nerde modifiyeli var onu çekiyobizimki kup kuru tabi neyini bulcakta çekicek
jant desen yok çeksin far desen yok çeksin
![]()
tüm arkadaşların eline sağlıkehueuh fırat ile beni kim çekicek bizim gp yokya..
![]()
bu da benden
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri