arkadaşlar öncelikle mrb ben gelmeyi isterdim ama 29 Ekim dolayısıyla bir baloya katılmam gerekiyor ve balo 19 da başlıyor,inşallah başkaa sefere.
Printable View
arkadaşlar öncelikle mrb ben gelmeyi isterdim ama 29 Ekim dolayısıyla bir baloya katılmam gerekiyor ve balo 19 da başlıyor,inşallah başkaa sefere.
eee inşallah sigarayı bıraktımda onun için de bana anılım :) ve anılcım sanırım sen direk geçiçeksin foruma çünki nafiz abiyle ertan beni alıcaklar sanırım konaktan ve bencede en mantıklısı o gibi geliyor çünki onlar mutlaka benim oralardan geçiyor giderken... ama yinede son tahlilde telefonlaşırız ok ?
:Dbi gün onuda derim abim inşallah tamam abicim öle daha mantıklı tabi ama olurda bi aksilik çıkarsa bi tlfn yeter abim hemen gelir alırım seni gene telefonlaşırız her ihtimale karşı eee izmir konu hortlatıyoz valla kimseden tık yok hala ne kaldı şurda buluşmaya
valla inanamıyorum yani zamanında yeni üyelerden ve eski üye olupda bulusmaya gelemeyen arkadaslarımız isyanlarını sunardı ahh vahh diyerekten..simdi bu arkadaslar nerededir annamıyorum...yazık..üye sayımızı aklımda bile tutamıyorum okadar fazla yani ve katılıma bakın..buradaki arkadasların çoğu eski üye olup bu tip bulusmaların demirbaşlarıdır zaten..yine bizbize olucaz desenize..! nafiz abinin de dediği gibi film olayı denildi yine kimseden ses yok..ben şunu annadımki biz birden gaza gelen ve bir okadarda anında gazı kaçan bi takımız (izmir)..ben yönetim takımında olan son üyeyim aracım olmamasına rağmen hala buradayım..böle oldugunu bilseydim hiç girmezdim bu kadar bi azınlığa yöneticilik yapmaya gerek yok zaten...tesekkürler...saygılar
ayrıca dün online rekoru kırılmıs forumda..bunların icindeki izmirli sayısı şu aşağıdaki listedekilerdi sanırım..!
haydi izmir 1 gün kaldı daha çok katılım istiyoruz cumhuriyet bayramına yakışsın
yokmu artıranhttps://forum.grandepuntotr.com/../i...i/smile000.gif
1 . aguş ''sezgin aguş''
2 . byrvo ''recep volkan öner''
3. punto35 ''anıl akyıldız''
4. nafiz
5. pinar
6. brvhgt
7.kraker cocuk
8. Jasmine
9. SteinGP
10.mosheu
11. 35te022 gibi...
12.ZaMBroTTa_1903
13.BlackCat
arkadaşlar yrn ben saat 19:30'da forum bornavada olucam listedeki herkezi bekliyorum beni orda yalnız bırakmayın sakın:)
valla izmir diyecek kelime yokki... fırat kardeşim her şeyi demiş zaten fazla söze gerek yok izmir ekibi evet şunu söyllüyorum 13-15 kişi başka yok !
Maalesef ortalamada 12-12 arabayi gecemedik.O yuzden cok da takmayın steyen gelir kalan saglar bizimdir :)
Yarin saat belli olursa forum carting pistinin oraya sıralarız araclarımızı
abi buluşmanın demirbaşları gelir diye ümit ediyorum yeni üyelerdende gelmek isteyen olursa biz forum bornovadayız:)fırat 19:30 yazmış benim için uygundur 19:30da ben ve puntom karting pistinin orda sizi bekliyo olucas:)
evet arkadaslar yarın 19.30 kesın saattır gelmek ısteyen tum uyelerı beklıyoruz
evet fırat ta son noktayı koymustur arkadaşlar sonra fotoları görüp ahlayıp vahlamayın sakın benden söylemesi...
:Dson nokta kondu SAAT: 19 30 YER:FORUM BORNOVA İKEA KARTİNG PİSTİNİN ORASI
İstanbul'dan bu sabaha karşı döndüm. Akşam orada olurum. Görüşmek üzere arkadaşlar...
hayırlı bulusmalar, ıyı eglenceler arkadaslar.resımlerı eklemeyı unutmayın :D
teşekkür ederiz:)fırat fotoraf işinde tam prof.artık resimleri fiyakalı bi şekilde koyarız:)
Akşam kısmetse bende oradayım.Az evvel Ümit Abiyle görüştüm eğer uygun olursa hanımı ile akşam gelmeye çalışacağını söyledi.
arkadaşlar bende gelicem inşallah az önce bi arkadaşım aradı babaannesini kaybetmiş şimdi cenazesi kalkıcakmış oraya gidicem ordan sonrada gelicem umarım bi aksilik çıkmaz geç kalacak olursam mutlaka ararım birinizi..
evet
sevgili arkadaşlarım...
katılan herkese çok teşekkürler...
bizim izmir grubumuz zaten belli 13-15 kişiyi geçemedik bir türlü ama olsun bu kadar az da olsak biz gerçekten yüreklerimizle 1000 kişiye bedeliz ve grande puntom olmadan bu 13/15 kişinin arasında bulunmaktan ve bu arkadaşlık ortamında yer bulmaktan gurur duyuyorum...
saygılarımla...
***fotoları bekliyoruz :)
Ben çok keyif aldım organizasyondan..:cool: Herkese teşekkürler.. Bir dahaki sefere karting yapalım da herkes döksün kurtlarını.. :cool: