-
Alıntı:
Gkhan Nickli Üyeden Alıntı
hayırlısı olsun fırat.Buluşmaya gelemedim haberim yoktu çünkü artık diğer buluşmada birlikteyiz umuyorum
gokhan bıdahakıne umarım gorusucez..gayemiz bütün izmir takımıyla migrosun otoparkını mahvetmek olacak bundan sonra:D
-
Alıntı:
krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı
gokhan bıdahakıne umarım gorusucez..gayemiz bütün izmir takımıyla migrosun otoparkını mahvetmek olacak bundan sonra:D
Yaparız tabi ama önce dünkü resimleri görelim ;)
-
ege tuning bulusmasından bir kare
-
Reklam filminden fırlamış bir kare gibi... Harika bir fotoğraf Fırat! ;)
-
Fırat eline sağlık kardeşim bu benim araba mı şimdi :D :P
-
Hakikatten mükemmel bir kare olmuş ... ya hala plakasızmı dolaşıyorsun valla helal olsun bizim burada olsan en fazla 1 gün verirdim sana :D
-
Alıntı:
femoli Nickli Üyeden Alıntı
Hakikatten mükemmel bir kare olmuş ... ya hala plakasızmı dolaşıyorsun valla helal olsun bizim burada olsan en fazla 1 gün verirdim sana :D
Haklısın Mehmet Ankara'da ki polisler çok kıllar biliyorum. Hele Bahçeli ve Kızılay göbektekiler. Ben Polatlı'da 3 hafta kaldım ve neredeyse allahın her günü Ankara'ya gelip gittim. Botaş'ın orada, Temelli'de falan bir kaç kere durdurdular ama sonra arabayı öğrenince geç diyorlardı. Bir kere ceza yedim oda bizim Buca-Şirinyer'de ünü türkiye'ye mal olmuş bir polisti, artık oradan geçemiyorum :D
-
Alıntı:
Genius Nickli Üyeden Alıntı
Haklısın Mehmet Ankara'da ki polisler çok kıllar biliyorum. Hele Bahçeli ve Kızılay göbektekiler. Ben Polatlı'da 3 hafta kaldım ve neredeyse allahın her günü Ankara'ya gelip gittim. Botaş'ın orada, Temelli'de falan bir kaç kere durdurdular ama sonra arabayı öğrenince geç diyorlardı. Bir kere ceza yedim oda bizim Buca-Şirinyer'de ünü türkiye'ye mal olmuş bir polisti, artık oradan geçemiyorum :D
Bunu anlamadım :? nasıl öğrenince :)
-
Alıntı:
Bunu anlamadım :? nasıl öğrenince :)
bende 4 farklı kurumun kimlik ve giriş kartları var, sanırım onlardan dolayı ;)
-
Alıntı:
Yani fazla kurcalama diyorsun ;) :D
-
Alıntı:
Yani fazla kurcalama diyorsun ;) :D
:cool0000::cool0000:
-
Alıntı:
Fırat eline sağlık kardeşim bu benim araba mı şimdi :D :P
istersen benim olabilir abi:D
-
Alıntı:
engin abi mümkünse bende o kurumlara ait olan kimlik ve giriş kartlarının fotokopisini alsam :cool0000:
-
benim resimlerim yokmuuu:(
-
Koyun şu çocuğunkileride ağlamasın.:DO kadar çektik be fırat
-
-
Bizim arabayı bi çekmedin ama alacağın olsun.Konvoyun güzeli benimkiydi.Kimse göremedi :D
-
-
-