atabayizmir Nickli Üyeden Alıntı
avrupa birliği muhabbetine, blok yasası çıkarıldı, yağı ve parçaları yanınızda götürebiliyorsunuz.
servisde satılan parçanın garantisi aracın garantisi olmasa bile vardır.
GEÇEN GÜN FORUMDAN TANIŞTIĞIM SANAYİDEN OTO SERVİSİ OLAN BİR ARKADAŞA BAZI YARDIMLARINDAN DOLAYI OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE OLMAMA MA VE YAN KOMŞUMUN FİAT VE ALFAROMEO SERVİSİ OLDUĞU HALDE.JEST OLSUN ÇAYINI İÇELİM HEM PARAMIZ NASIP OLSUN IYI NIYET DUSUNCESİ İLE.DÜKKANINA GİTTİK GENEL YAĞ MAZOT HAVA POLEN FİLTRELERİNİ.BALATA SPREYİNİ YANIMDA GÖTÜRDÜM ÇOK HOŞ SOHBET İLGİLİ BİRİYDİ ,ARACIN BAKIMINI YAPTI 4 TEKER ACILIP KONTROL EDILDI VE BİR KAÇ SARKAN PLASTIK AKSAMINI VE BAGAJ KAPAGINDAN SES GELIYORDU ONU ENGELLEYICI KLIPS TAKTI...VS..
1-ALMIŞ OLDUĞUM TÜM PARÇALAR +5,40 YAĞ= 85 TL TUTAN BU ÜRÜNLER İÇİN İŞÇİLİK OLARAK 80 TL ÜCRET ÖDEDİM ..SİZCE MAKUL BİR İŞÇİLİK FİYATIMI..
2- YİNE 3 SOKAK UZAKLIKTA OLAN ENRİKO ALİBERTİ( servis danışmanı Syn Mehmet turan dan tüm yukarıdaki işlemler için almış oldugum güncel VE BİRMOT FİAT YETKİLİ SERVİSİNDE GENEL BAKIM İŞÇİLİK ÜCRETİ 45 turk lirasıdır..
3- aracımının tum bakımları yetkılı servıs bakımlı bır gecmişe sahıp olmasıda karım dıye dusunuyorum
4- yan komşum ise aynı işlemi müsterılerıne 30 tl ye yapıyor
saygılar.