Eyvallah kardeşim geçenlerde aradım seni ama ulaşamadım telefon kapalıydı ya :)
Printable View
Eyvallah kardeşim geçenlerde aradım seni ama ulaşamadım telefon kapalıydı ya :)
ne logosu o öle ya bende istiyorum:)
anıl hatırlamadınmı benı krom logo vardı abarth o ıste sadece akrep abarth yazısı yok.
Katılmayı ve aranızda olmayı çok istememe rağmen, aynı tarihte yeğenimin veda gecesi olduğundan maalesef katılamayacağım. Sizlere şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Saygılarımla
Birol Ünal
1-punto35
2-AGUS
3-blackpunto35
4-slymnozn
5-Ege Turbo Arda
6-avsindirin
7-m€rt
8-nafiz
9-FiTiL_035
hadi izmir daha yoqmu gelemek isteyen ??? güzel bir aksiyon olacak arda ile drift yapcaz :P
Arkadaşlar maalesef ben katılamıyorum bugün aracıma vurup kaçtıklarından dolayı,çarşamba günü servise bırakıcam küçük bir ihtimal yetişirse gelirim ama pek sanmıyorum :(
gecmıs olsun kardesım yaaa ulen ne hırbolar var su dunyda yaaa.sensız olmaz brader yaaa erteleme olabılırmı.
e artık gelmeye çalışıcam kardeşim ya erteleme olmaz bu saatten sonrada başka bi araçla filan gelirim gelebilirsem..
alla alla sanki bizde araba söyle nerdeysen gelip alalım seni o gün can !
Naz yapıyo :D:D
istediğin araba olsun can nerden istiyosan gelip alırız ayıp ediyosun
buluşma yeri belli mi arkadaşlar neresi olacak?? ilk defa böyle bir organizasyona katılacagım için pek bir bilgim yok açıkcası, nasıl bir organizasyon olacak heralde 30 dk bişi olmaz ???
buluşma yeri olarak balçova migrosta buluşuyoruz ama arkadaşlar daha iyi bilgi verirler buluşma yeri ve saati ile ilgili 30dklık bi organizasyon zaten olmaz
üstad Yanilmiyorsam Sende Bostanlidansin Biz Anil Ve Ben Ksk Veya Bostanli Iskele önünde Buluşucaz Beraber Gecicez Balçovaya... Sende Bize Katilabilirsin Ayni Gün Ben Bir Cd Hazirlicam Içinde Bol Bol Marlyn Manson-sweet Dreams Olacak Gp Müziği Olarak Onunla Balçova Gircez :)
ahhhh abi süper ya marlyn manson-sweet dreamsle konvoy halinde balçocaya gidiş abi ogün süper olucak:)çok eğlences:D