:X:Dşimdi bunu yazdın ya can liste kaça çıkcak bak:)
Printable View
:X:Dşimdi bunu yazdın ya can liste kaça çıkcak bak:)
1. SteinGP
2. OzzY
3. punto35
4. Blackpearl
5. Genius
6. ozkan6
7. JASMINE
8. PUNTO@WRC
9.Mgraf
10.EAGLE SAİM
11.kanzler (orcun)...buyuk olasılıkla.
12.brvhgt
13.ümit_yanardağ
14.BrK_20&
15.Canan Okyar
1. SteinGP
2. OzzY
3. punto35
4. Blackpearl
5. Genius
6. ozkan6
7. JASMINE
8. PUNTO@WRC
9.Mgraf
10.EAGLE SAİM
12.brvhgt
13.ümit_yanardağ
14.BrK_20&
15.Canan Okyar
16.Carcharodon
geçen buluşmada daha punto gelmemişti ama bu sefer oradayım :)
Bekliyoruz
1. SteinGP
2. OzzY
3. punto35
4. Blackpearl
5. Genius
6. ozkan6
7. JASMINE
8. PUNTO@WRC
9.Mgraf
10.EAGLE SAİM
12.brvhgt
13.ümit_yanardağ
14.BrK_20&
15.Canan Okyar
16.Carcharodon
17.BlackCat
Stilo ' cu bir arkadasıda davet edebilir miyim ?
edit by OzzY: Can cevap vericek
Anıl daha önce yaptığımız izmir toplantısında büyük buluşmalara GP ile gelme şartı koymuştuk o yüzden bu cevabı Cana bırakıyorum
Grande Punto ya ilgi duyan Fiat kullanıcısı bir arkadaş buluşmamıza katılabilir :)
Ama kalbınde punto yatsın :D :P
Aynen mesele o zaten arkadaş Punto sahibi olupta ben başka araçla gelicem deseydi çok istisna durumlar hariç geçen toplantı da bunu kesin olarak onaylamadığımızı söylemiştik fakat stilo sahibi ve aramızda olmak isteyen biri olduktan sonra neden olmasın :)bu arada o günkü aktivitelere katılabilmek için tüm araç sahiplerinin foruma kayıtlı olması gerektiğinden dolayı Emrah abi arkadaşında üye olursa foruma sevinirim :)
ozan can kusura bakmayın fiat ailesi olunca ben öle yazı verdim.kuralları unutmuşum editlediğniz için sağolun...belki stilio'yu satıp gp alır gaza gelip diye ben davet edebilirsin dedim:)
1. SteinGP
2. OzzY
3. punto35
4. Blackpearl
5. Genius
6. ozkan6
7. JASMINE
8. PUNTO@WRC
9.Mgraf
10.EAGLE SAİM
12.brvhgt
13.ümit_yanardağ
14.BrK_20&
15.Canan Okyar
16.Carcharodon
17.BlackCat
18.Sondaj
Anıl yanlış anlamamana sevindim :)
arkadaşlar bende eşimle gelmeye çalışıcam ama nereye geleceğimizi tarafıma bildirirseniz sevinirim ben biraz uzaktayımda
Lstede bı eksık gordum ben zambrotta _1903 yok :(
1. SteinGP
2. OzzY
3. punto35
4. Blackpearl
5. Genius
6. ozkan6
7. JASMINE
8. PUNTO@WRC
9.Mgraf
10.EAGLE SAİM
12.brvhgt
13.ümit_yanardağ
14.BrK_20&
15.Canan Okyar
16.Carcharodon
17.BlackCat
18.Sondaj
19.Gkhan (Büyük İhtimalle)
Herkese Selamlar ;)
Gökhan yok büyük ihtimalle filan kesin geliyosun :D:D
Ayrıca flood yapma...
Burak bekliyoruz
arkadaşlar şu an itibariyle 2. program geçerli malesef yetiştiremedik ilk programı bir dahakine inşallah..Buluşma yeri olarak isteyen arkadaşlarımız toplanıp grup olarak gidebilirler isteyen arkadaşlarımız direk olarak Enriko Aliberti ye gelebilirler..
Enriko bahçede mangal falan yakacak mı ? o kadar gidicez puntolarımızla onlar icin buyuk reklam olmalı bu. Biraz paraya kıyıp bir seyler yapsınlar bari.
12:30 13:00 arası Balçova migros otoparkında toplanıp
13 00da Enriko Alibertiye gitmek üzere yola çıkılacaktır.
İsteyenler 13:30da Enriko Alibertiye gelebilir.
arkadaşlar enrikoyu bilmeyenler olabilir ben yine isteyenleri migros otoparkta karşılarım isteyen doğrudan enrikoya geçer..
selam herkese
Buluşma yine cok cılgın olacak eminim.
Bende sizlerle bereber olmak cok isterdim ama antalyadayım.cıkamıyorum.
Ama Enriko Barış bey e sizlere ilgi ve alakada kusur etmemesini söledim.KUZENİM olur kendisi :).2 haftadır gel dene şu bravo yu diye diye dilinde tüy bitti.Sizlere nasipmiş arkadaşlar.Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.(kıskançlıktan ölecem bu arada:) )
Zaten kendisi Bravo sorumlusuymuş :D
arkadaşlar bi haberim var ama....
pazar günü bravo enrikoda değilmiş.Barış bey de.Forum bornovada teşir varmış.ctesi bekliyorlar.mangalada varız diyo Barış bey.Forumumuza üye olmuş akşama yazacak.
Bende şimdi Ertan abiyle görüştüm.
Nafiz abinin dediği gibi araçlar perşembeye kadar Forum Bornovada olucak.
Bu nedenle buluşma bir hafta ertelenmiştir yani 23 Martta yapılcaktır.
Ve büyük ihtimalle 1. program gerçekleşecektir.
Buluşmanın ertelenmesi iyi oldu bence.Sınavlarımdan dolayı gelemeyecektim buluşmaya.23 Martta bir aksilik olmazsa bende gelirim buluşmaya...
Ne guzelde heves yapmıştım ya nese artık 1 hafta daha beklenir:)
23 mart'ta gündüz vardiyasında çalışacağım için buluşmada bulunamayacağım, herkese iyi eğlenceler...
can ve ozan şöle yapsak olurmu bu hafta pazar buluşalım bişler yapalım haftaya bir daha buluşalım nedersiniz. hekes hefes yaptı buluşma var diye.yeni katılacak arkadaşlarımızda var onlarda gelmiş olurlar kaynışmış olurlar sonra haftayada diğer programı yaparsız eğer kurallarda arka arkaya iki buluşma olamaz kuralı yoksa bu haftada buluşalım diğer haftada bravo haftası olur nedersiniz sadece bir öneri nedersiniz...saygılarımla:)
Ben zaten haftaya yokum
bu hafta olursa bişeyler 1-2 saat uğrayabilirim.
arkadaşlar bu hafta olabilirmi ozaman can kardeşim bu konu hakkında ne diyosun.. bu hafta buluşalım haftaya gene buluşabiliriz.. gene söz sizde tabi:)her hafta buluşma olsa benim gıkım çıkmaz valla
evet arkadaşlar şu durumda kendini bu hafta için hazırlayan arkadaşlarımıza çok ayıp olacak..O yüzden bu hafta bir buluşma yapabiliriz gelecek haftada bravo test buluşması olur isterseniz eğer?
ben isterim can bu pazar buluşma olsun haftayada bravo haftası olur...pazar buluuruz fotoraf falan sohbet bi yere gideriz konvoy güzel olur yani ben isterim:)
sağol engin abim:)üst üste 2 buluşmadan zarar gelmez hemde daha fazla birlikte olmuş oluruz daha iyi olur 16 martta herkezi bekliyoruz balçova migrosun oraya:)güzel bir buluşma olsun 16 marta çok endeksledim kendimi ben ondan:)sonraki haftada bravo test haftası
16 martta buluşma yerini migros yapmak zorunda değiliz arkadaşlar geçen sefer siz geldiniz bu seferde biz gelelim karşıyakaya isterseniz veya bornovada buluşalım???seçim sizlerin..
ben balçova migrosda olması taraftarıyım hem herkes bilio orayı hem geniş alan hemde araçlarımızı rahatca sıralayıp fotoraf çekebilcemiz bir alan diğer yerlede bukadar geniş alan olabileceğini düşünmüyorum genede siz bilirsiniz:)
bende katılıyorum İzmirde başka bu kadar geniş ve boş bi otopark alanı bulabileceğimiz bi yer yok malesef..
Migros uygundur...