Birlikte daha iyilerine arkadaşlar,zor bi dönem geçirdikten sonra gruptaki dostluğun eskisinden dahada artması,yeni katılan arkadaşlarımızın cana yakınlığı ve havanında desteğiyle,süper oldu süper oldu süper oldu
Ekleme:
Bu arada bişeyide belirtmek istiyorum Ertan ve Tuna abilerimin işlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetime pek destek olamamaları sebebiyle bi arkadaş daha yönetimde bana yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim,şayet hepiniz gördünüz bugün nasıl koşturduğumuBen Yasemin ablamıza teklif yaptım sizlerde uygun görürseniz eğer??Zaten Ertan abinin durumu belli Tuna abininde iş mesaisi akşam 8 de başlayıp sabaha karşı 5 te bittiğinden çok yalnız kaldım yardım edin bana
![]()
Konu SteinGP tarafından (21/01/2008 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir.
murat abi haklı bize kekliyonuz
şaka bi yana tebrikler darısı diğer illerin başına u arada izmirde ertan abinin arabayı her zaman tek geçiyorum çok güel araba yaww kaçırsammı gece gelip ne yapsam![]()
--yasemin ablayıda yüksek dereceden destekliyorum tabiki olur..
--ayrıca bende bu konularda da yardımcı olabilirim kabul ederseniz..
smdi afyondan slmlar arkadslar sbh buluşmada gece afyonun soğugunda,sis heryer göz gözü görmüyo yarın sınv var ben orda burda ohhh ohh ne güsel
bende az foto oldugu icn 2 tane koydum ,diger resmler icn teşkkrler
--yasemin abla arabanın üzerinden foto makinesi düştü ama fotoraflar saglam kalmışşhe he
--güsel cıkmış ellerine saglık abla
Sadece bana bak !
Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir.
Çirkef ”Kaf-kef” deme ne olur..
Tek başınalığın yolcusu tek olur….
gercekten hoş bir buluşma oldu.herkese teşekürler.
taa Sakarya'dan geldim ama deydi..![]()
G.Punto 5K 1.3Mj 75 Dyn + Kp Akdeniz Mavisi
Arkadaşlar süper bir buluşma olmuş hepinizin yüreğine sağlık.
Burası donuyor siz orada güneş görüyorsunuz kıskandım valla.. Birde fotonun tarihleri yalnış eski fotoları ısıtıp ısıtıp önümüzemi servis yapıyorsunuz yoksa![]()
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar adım serkan dün ilkkez genius la birlikte toplantınıza katıldım bendede 2006 eski kasa punto var genius ve mgraf benim izmire ilk geldiğim dönemde bu tarz organizasyonlardan tanıdığım ve 3 yıla yakın süredirde geceli gündüzlü beraber gezdiğimiz arkadaşlarımdır...pazar günkü toplantı gerçekten bi harikaydı benim burdaki alışık olduğum sanayi tolantılarından değildiçok sıcakkanlı ve samimi bir gündü ben gerçekten bekeldiğim ve umduğumdan daha çok eglendim ve pazar günümde güzel saatler geçirdim...nice güzel buluşmalara dilegiyle herkese kucak dolusu sevgiler....cümlenin sonuda sezer cumhur önal ın vedalaşması gibi oldu ama olsun ana temayı anladınız.....
![]()
![]()
arkadaşlar cok güzel bi buluşma olmuş darısı istanbulun başına![]()
Tüm GP lerin birarada olduğu fotograf ...
Konu Radiance tarafından (21/01/2008 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.
Becerebilirsem video çekimlerinide yayımlamaya çalışacağım.
Arkadaslar hepini yürekten kutluyorum.
Güzel İzmir'ime yakışan Çok güzel bir buluşma olmuş.
Havalarında tadını çıkarın oralarda, valla donuyoruz biz buralarda...
Bir defaki sefere aranızda olabilmek ümidiyle.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
hakan abi resim için teşekkürler videoyuda koyarsan süper olucak gpler yolda giderken süper bi çekim oldu youtube kapalı istersen metacafe veya pikniktube falan atabilirsin şimdiden saol![]()
fotolar için saolun arkadaşlar...
Sizlerle Olmak Inanin Bir Ayricalik.
Herşey Için Teşekkür Ederim
Sadece bana bak !
sulo bende var tarkanın cd orjıı![]()
Migrostaki görüntüler : Pek güzel değil ama ...
Yoldakileride yarın yayınlamaya çalışırım.
Video - grande punto 20 ocak 08 İzmir buluşması. - İzlesene.com - Ücretsiz Video Paylaşım Sitesi
hakan abı elıne saglık cok guzel olmus...!
elinize sağlık süper olmuş süleyman abi araba şekilll puntolardan şekilli![]()
cok güsel olmuş hakan abi ellerinize saglık...
devamını beklioruz![]()
Sadece bana bak !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri