katılmıyım mı ? topluma saygı gosterıyoruz ışte benım ıcın problem yok ısterse fızan olsun hersey grandepuntotr ıcın anlatabıldım mı ? halukcum.....!
Printable View
katılmıyım mı ? topluma saygı gosterıyoruz ışte benım ıcın problem yok ısterse fızan olsun hersey grandepuntotr ıcın anlatabıldım mı ? halukcum.....!
Kanbersiz düğün olur mu bilader :D :D :D
Arkadaslar bulusma yeri az cok ok gibi, Drift yapmadigimiz surece spor salonunun guvenlikleri problem cikarmaz gibi duruyor :)Lutfen öneri olarak kabul edin;-Bulusmanın ortası veya sonrasında EGS park' ta pazar gunleri brunch var 14YTL YE SABAH KAHVALTISI+BOWLING+OGLE YEMEGI menusu yapılabilir.-Yada bizim kuzenle sıklıkla yaptıgımız Carfour da KFC de KOVA KOVA hot wings partisi de verebiliriz. :)Bu arada aranıza yeni katıalcagım icin Lutfen bana bir stiker
:D ewet emrah abi dirfit yapılmazsa:)çok uygun biyer zaten dirft yapılırsa hem spor salonun güvenliği hemde polis abilerimiz izin wermezler:Dabi orda bi buluşalımda hayırlısıyla sonra aktifiteleri orda konuşuruz ama bowling ve yemek bana uyar:)valla
ooo dirftsiz buluşmamı olur yawhh :lock:
napceyiz ozmn dısarda dirft yapıp içerimi alceyiz (saçma oldu):hollowee:
bakarız ya dedginiz gbi bişiler olur önce bi buluşalım dirft,drag rolling sonraki işler,,
stcker ları unutmayalım can başkanım hımm ,,aklınızda bulunsun :)
şimdi şuanki güncel sayı kaç kişi ??????????? kesin ve net ??
hımm dha gelicek ama ismini yazmayan varmı can baskanım
lütfen bu durumları ibraz ederseniz sevinirim
bi buluşalım neler yapıcamıza bakarız:D buluşma yerinin orda dreksiyon eğitim parkıda war yani temel sürüç teknikleri yeride war ordan rica ederiz orda yaparız dirftimizi:D:D
Hatta biz daha doğrusu ben arabayla gelmeyeceğim için siz drift yaparken sürüş eğitimi alan arkadaşlara da azıcık bu konuda eğitim verirsiniz.Özellikle Berk.Değil mi canım kardeşim.Senden iyi kimse öğretemez bu olayı :D :D :D
bende geliyom can abi akşam msn'e gir ayrıntıları konuşalım:X
Hobaaaaa. Yav bu yapılacak şey mi arkadaşlar, kardeşler, abiler ve ablalar :D Onca zaman kıvrandım yeni bir İzmir buluşması ne zaman olacak, hatta olacaksa Karşıyaka'da olabilir mi bu sefer diye. Şükür oldu ama tamda benim yurtdışına çıkacağım vaktimi seçtiniz :( :( :( 1 aydır Moskova'dayım ve takribi 5 ay daha yokum. Nasıl içim gitti şimdi bir bilseniz. Acaba babama söylesem benim makinayı alıp getirir mi aranıza :D Tek kapı olduğundan utanıyor biraz ama bir iknaya çalışayım bakayım :) :) :)
Gözüm bu sayfada ve çektiğiniz fotoğraflarda olacak. Artık sizlere 2 kere görev düşüyor. Hem güzel bir İzmir buluşması için hemde gurbetteki bi arkadaşınız için bol bol fotoğraf çekmeniz gerek :)
Bu arada. Karşıyaka'da, Bostanlı tarafında gri renkli 5 kapı bir punto gördüm 2 kere. Spor paketinden daha gösterişli bir paket var üzerinde. Jantlarda orijinal fiat jantına benziyor ama kırmızı çizgilieri var. Arkasında da siyah üzeri kırmızı "sporting" yazıyor. İlk gördüğümde karşı yoldaydı. Taaa yolun sonundan U dönüş yapıp geldim ama yetişemedim. İkinci gördüğümde de yolda duruyordu ve ben havaalanına yetişmek için koşturuyordum. Bir nasip olmadı sahibini bulup konuşmak. Eğer olaki buluşmayı farkedipte katılırsa bir sorsanıza kendisine nereden bulmuş o kiti. Yada eğer üyemiz ise kendisi ben soruyorum. Üstad nereden buldun o kiti :)
drıft mı :D bırı bana mı seslendı haluk ? yogun ıstek uzerıne ıstenırse yaparım :D bı kac bısı 6 aydır 2 ıncı lastıklerım :( neysee gorusmek uzere ......
bu arada şöyle listeyi tekrar kopyala yapıştır yapayım belki lazım olur :)
1.SteinGP
2.Halook!!!
3.BrK _20 ..!
4.Cankaraca
5.punto35
6.ZaMBroTTa_1903
7.dodowp84
8.BlackCat
9.suleymanozen 35ASZ39 35APF86 (2 YDA Bir araç)
10.kanzlerr(büyük olasılıkla)
11.punto@wrc
12.EAGLE SAİM ***(GELMEYE ÇALIŞACAĞIM)
13.BLACKPUNTO35
14. Woyzeck (gelmeye çalışacağım)
Kardesler bulusulacakmi,kacta bulusulacak,yagmur yagarsa bulusulacakmi ?
valla yağmurda olsa çamurda olsa buluşalım:)2 aralığı iple çektim saati can başkanımız sölücek ama herzamanki gibi 1.30da buluşulur sanırım yanlışsam düzeltin lütfen:D
Listeye benide ekleyebilirsiniz, görüşmek üzere...
1.SteinGP
2.Halook!!!
3.BrK _20 ..!
4.Cankaraca
5.punto35
6.ZaMBroTTa_1903
7.dodowp84
8.BlackCat
9.suleymanozen 35ASZ39 35APF86 (2 YDA Bir araç)
10.kanzlerr(büyük olasılıkla)
11.punto@wrc
12.EAGLE SAİM ***(GELMEYE ÇALIŞACAĞIM)
13.BLACKPUNTO35
14.Woyzeck (gelmeye çalışacağım)
15.Genius
saat 13.30 yer egs arkasındaki spor salonu arkadaşlar benim katılmam zora girdi bu arada ama gelmeye çalışıcam..
can yapmaya gelemicekmisin:(valla gelebilirsen çok ii olurdu kardeşim gelmeye çalış mutlaka:)
gelicek olan arkadaslar yrn gorusmek uzere iyigeceler
malesef elimizde sticker yok abi :D