uçak bileti alırsan gelirim:D:D
Printable View
uçak bileti alırsan gelirim:D:D
Eh maşallah sen ne kadar çok şey istiyorsun yahu :D
Plakanı istiyorum Ertan Abi'nin arabasını isterim diyorsun.
İftara davet ediyorum uçak bileti diyorsun :D
Ne yapacağımı şaşırdım yahu :D :D :D
1.Halook!!!
2.SteinGP
3.Gkhan
4.BrK_20
5.Cewo35
6.ZaMBroTTa_1903
7.brvhgt(büyük ihtimalle)
8.JASMINE
9.Canan Okyar
10.Ayhan
11.35APF86 Suleyman Özen
12. BlackPunto35 Evren Hn. (Tuna olmayacak fakat Evren bizi yalnız bırakmayacak inşallah)
1.Halook!!!
2.SteinGP
3.Gkhan
4.BrK_20
5.Cewo35
6.ZaMBroTTa_1903
7.brvhgt(büyük ihtimalle)
8.JASMINE
9.Canan Okyar+1
10.Ayhan
11.35APF86 Suleyman Özen
12. BlackPunto35 Evren Hn. (Tuna olmayacak fakat Evren bizi yalnız bırakmayacak inşallah)
Çadıramı gidicez ne yapıcaz ? :yawn::friendship::sweatingbullets::laugh000:
Dur abicim dur heyecan yapma.Kaç kere dedik sana iftar çadırı olmaz diye.Ne diye fakir fukaranın nasibine göz dikiyosun? :D :D :D
Yarından itibaren iftar buluşmasını nerde düzenleyeceğimize dair araştırmalara başlıyorum...
Yer olarak en iyisi bence gene EGS.. Hem bowling hem yemek...
Burakcım iftara gidiyoruz yav bowling oynamaya değil...
Araştırma yapacağım yerler Balçova Termal Tesisleri,Princess Otel,Crowne Plaza...
Benim aklıma bunlar geldi şimdilik.Sizinde yer öneriniz varsa yazarsanız değerlendirmeye çalışacağım...
Edit:Bugün yukarıda yazdığım 3 yere de gidip yetkililerle görüştüm.Fiayatlar ve yemekler hakkında bilgi edindim...
Balçova Termal Otel:Açık büfe.Kola ve meyve suyu gibi içecekler ekstra oluyor.Fakat şerbet,ayran gibi şeyler ücretsiz.Canlı fasıl var.Kişi başı fiyatı KDV dahil 30 YTL.Grup indirimleri var fakat bu indirimden yararlanabilmek için en az 30 kişi olmak gerekiyor.Ayrıca 20 YTL ile 25 YTL arasında değişen fiyatlarla set menülerde mevcut.
Açık büfede sıcak yemek olarak;
06.10.2007 cumartesi günü krotonlu tarhana çorbası,su böreği,fındık lahmacun,fıstıklı piliç dolma,közleme patates,kabak sote,etli bamya ve dana kavurma bulunuyor.
07.10.2007 pazar günü ise sebze çorba,su böreği,peynirli pide,macar gulaş,püre,mantar kavurma,sebze sote ve piliç kapama bulunuyor.
Soğuk büfede yer alanları aşağıya fotoğraf olarak ekliyorum.
https://img258.imageshack.us/img258/9014/tarama1se1.jpg
Princess Hotel:Açık büfe.Kola ve meyve suyu gibi içecekler ekstra oluyor.Fakat şerbet,tang meyve suyu gibi şeyler ücretsiz.Canlı fasıl var.Kişi başı fiyatı KDV dahil 35 YTL.Soğuk büfe olarak Termal Otel'in soğuk büfesi gibi.Sıcak yemek olarak ise şef yapacağı yemeğe 1-2 gün önceden karar veriyormuş.Dolayısıyla cumartesi veya pazar günü ne yemek çıkacak bunu öğrenemedim.Ama eğer iftar buluşmasını Princess Hotelde yapmaya karar verirsek hemen yer ayırtacağım ve cuma günü sizlere menüyü yayınlayacağım.
Crowne Plaza:Açık büfe.Canlı fasıl var.Kişi başı KDV dahil 55 YTL.Yine Termal Otel ve Princess Hotel deki gibi soğuk büfe bulunmakta.Sıcak büfenin ise çok zengin olduğunu söylediler,buradan da menü alamadım.Fakat buluşma için burayı seçersek eğer hemen rezervasyon yaptırıp menüyü size yayınlayacağım.Crowne Plazada özel olarak başka bir odada bizbize iftarımızı yapma şansımızda bulunmakta...
Değerlendirin karar verin arkadaşlar.Fakat biraz çabuk olmalıyız.Malum buluşmamızı haftasonu yapacağız.Yer sorunu yaşamamak için erken rezervasyon yaptırmak istiyorum.Kişi sayımızda cuma gününe gelmeden kesinleşirse çok daha iyi olur...
Başka görüş ve öneriniz veya sorularınız varsa her zaman burdayım...
Termalde cumartesi günü dana kavurma warmıs bak gokhan bayılır , cumartesi gidelim dicek simdi o...
Bütün bir danayı kavursan yinede yer o pis toparlak :D
İşin şakası bir yana şu anda buluşma pazar günü olacak gibi görünüyor...
İzmir grubu konuya hassasiyet gösterip yer konusunu seçmekte yardımcı olurlarsa bir an önce rezervasyon yaptıracağım...
Lütfen herkes buluşmayı nerede yapacağımız hakkında görüşlerini yazsın.3 adet alternatif sundum sizlere...
Sizin alternatifleriniz varsa onları da değerlendirelim...
Yer olarak en iyisi bence gene EGS.. Hem bowling hem yemek...:Ç
Burakcım 2.kere aynı mesajı yazmışsın :D
Haydi İzmir nerdesiniz yahu?Konuyla ilgilenin görüşlerinizi yazın.Yorumlarınızı yazın.Ankete oy verin.Listeye adınızı ekleyin.Yapın bişiler işte yav :D :D :D
3 oldu burak :D :D :D
İyi güzelde 30 ve 35 YTL ye de açık büfe yemekler var.Ayrıca 20 ile 25 YTL arası değişen set menülerde var.Senden başka kimse daha mesaj yazmadı konuya.Şuraya gidelim,şu fiyat iyi,bunun içeriği iyi,bunun bu yönü kötü fln diye birşeyler yazsalar güzel olacak.Yoksa cuma günü anket ve liste kapandığında kendi seçtiğim bir yere rezervasyon yaptırmak zorunda kalacağım...
Ben yazatım bari... söylediğiniz yerleri bilmiyorum izmir piyasasını bilmiyorum ama biz burda 25 e yedik(açık büfe)(gerçi 35 yazıyodu Haluk pazarlık yap)
Pazarlık yaptım Ozancım.Dediğim gibi 30 kişiden aşağısını grup saymıyorlar ve normal fiyatlarını vermek zorunda kalıyorlar.Kesin olarak tarih ve kesin kişi sayısı isteniyor.Bende şu andaki listeye göre yani 13 kişi üzerinden konuşmak zorunda kaldım...
eğer kebap türü birşeyler isteniyorsa bizim ofisin yanındaki onbaşılar kebap'ta olabilir veya Ertan'ların orada poligondaki pidecide başka bir alternatif (ekonomik olması yönünden)
herkes kendi bildiği yerlerle ilgili veya Haluk'un önerdiği yerlerle ilgili fikirlerini belirlerse iyi olur. Haluk bu arada aklıma gelmişken balçova kipa da Paşa Döner var. en diprte cinebonus yanında. orasıda hoş bir yer. kipa'dan bağımsız bir alan orasıda alternatif olabiir.
Ben kebapçı yada pideciden çok açık büfe zengin içerikli yerlere baktım özellikle.Kebapçı istiyosanız zaten direk inciraltına götürürüm sizi Gazianteplilere...
30 yada 35 YTL çok fazla bir rakam olabilir ama yinede derimki Balçova Termalde 20 ile 25 YTL arasındaki set menülerden alabiliriz...
bir kere ertan abi ben gökhan ve gökhanın iki arkadaşı polis moral eğitim merkezine gitmiştik 1 70 lik rakı ve oldukça zengin bir soframız olmasına rağmen 5 kişi 100 ytl vermiştik orasıda olabilir aslında..ertan bey :D!!
Abicim ne rakısı yahu :D
Alem yapmaya değil iftar yapmaya gidicez :D