Haluk sana başka sticker yok ona göre
Printable View
Haluk sana başka sticker yok ona göre
kardeşimmm ..
yürrü be yavrum kim tutar seni ama hava filtresi arabanın bagajında değil yüreginde(motoru) olmalı ozman kükrer senin makina ,,,ve dersin bu kaputun altında nelr yatıyoo..... die
hey yavrum heyyy ,,,ama ogün ertan abi değil sanki senin isim geçti o yüsden ben sna attım olayı : ))
Ben akü kutup başının kapağının yenisinden sana temin edeceğimi yada ücretini vereceğimi belirtmiştim.Şu anda Ankaradayım.İzmire cumartesi günü geliyorum.Gelince hemen halletmeye çalışcam...
Son birşey...
Şu anda öğrenci olmam sebebiyle baba parasıyla alınmış arabaya biniyorum.Çalışıyor olsam heralde kendi arabamı kendi paramla almasını bilirim.Arabayı kendi paramla almamış olmama rağmen yinede kendim almış gibi doğru düzgün bakıyorum...
Ertan abi merak etme bende herkesin arabasına hassasım.Kimsenin arabasına zarar vermek istemem.Yasemin ablanın arabasının motorunu temizlerken yanlışlıkla kırdım akü kutup başının kapağını.Temin etcem zaten en kısa zamanda.Bende kapı vuruğundan hoşlanmıyorum senin gibi.
Merak etme Ozancım başka sticker istemiyorum.Gerekiyorsa gidip bi yerde stickerlardan bi koli yaptırıp geri veririm...
Aynı tavırları takınmış olabilirim.Çünkü hatalı olduğumu anladığım zaman insanlardan özür dilerim.
Bi önceki mesajımda da belirttiğim gibi yazılara ilk başta bakınca böyle görünüyor dedim.
Sizleride yeteri kadar tanıdığıma inanıyorum...
Neyse...
Daha fazla uzatmanın anlamı yok diye düşünüyorum.
Konuyu yeterince kirlettim çünkü...
ızmırrr sakın ol :) ne oluooooooo
helal olsun Berk buyuksun bi geldin yatıstırdın hemen topigi...
reklama gerek yok bole seylere hıc gerek yok kızdırma baba yorgun :) kalkarsa fena yapar :):):)
Selammm napıyonuz izmirrrr :)
16 Eylülde yaptığımız buluşmada çektiğim videoyu koyuyorum...
Videoda herkesin arabasını ve plakasını görebilirsiniz...
YouTube - 16 Eylül Buluşması
gerçekten süper bir buluşmaydı düzenleyen gelen herkese çok teşekkürler umarım yine buluşmak üzere sevgiyle kalın....
1 hafta bile olmadı 3 gun oldu...
aynen 3 gun olmus :) huauhah
Gökhanla bu akşam telefonda konuştum ve İzmire geldiğini söyledi bana.Yarın gidip hasret gidercem keretta kerettayla.Evler yakın nede olsa :D :D :D
ona benim golden retrieverın çalındığını söylersin o zaman :(
Haydaa...
Abi geçmiş olsun...
Nasıl oldu olay merak ettim şimdi...
Balçovada kayboldu. Bi de arkadan gömdüler arabaya 2 kötü olay aynı gün de :(
Dün kayboldu, maalesef!
Mustafa abi geçmiş olsun.
Okadar konuştuk bi maşallah demedik.:(
sağolun arkadaşlar. Umarım bulacağız...
inşallah bulursun .ayrıca geçmiş olsun allah birdaha göstermesin...
abi gecmis olsun ya umarım cabuk bulunur... Arabada hasar war mı cok?
sağolun arkadaşlar inşallah bulunur. Araba da bişey yok sayılır. Çok sağlam çıktı GP. Nissan Xtrail daha kötü. Benim sadece tampon ve tampon demiri hasar gördü. onlarıda değiştirtcem. Kusurun tamamı karşı tarafta, kaskodan alacağım dolayısıyla. canımıza gelmesin de...
geçmiş olsun mustafa abi
mustafa abi geçmiş olsun..sana bişi olmamış önemli olan o..köpeğin içinde ayrıca geçmiş olsun...
canan hanım hoş geldiniz zaten burda muhabbet hiç bitmez zamnla kaynaşırsınız... :)
bu arada abi çifte geçmiş olsun inş. kısa sürede bulursunuz... :(
Geçmiş olsun mustafa abi çok üzüldüm :(