evet daha öncede karting için düşünmüştük fakat onun yerine pikniği tercih ettik ve kartingin yarısından daha az para harcadık hatırlarsanız. yinede siz blirsiniz.
Printable View
Yasemin abla ben doyarım tostla ama Gökhanı doyurmak zor.Onu zaten iftar çadırına da sokmamak lazım.5 fukaranın yiyeceği yemeği yer bu yazık günah vallaha şu mübarek ramazanda.
Bu arada ufak bir hatırlatma.Bir önceki mesajında benim ismimi "halok" diye yazmışsın.Düzeltme yaparsan sevinirim :D
Burakcım pazar günü yapacağımız buluşmaya Yasemin abla Efeyi de getireceğini söyledi.Ondan dolayı kapalı mekanlar yerine açık mekanları tercih edersek daha iyi olur...
neoldu ses çıkmıyor kimseden
buluşuyoruz sayın başkanım :)
plan program nerde sayın ilgili:D
zaten zor zar biraz uğrucak gibiyim uzaklaşmayın fazla sizi görüp kaçarım gelebilirsem :D
Nereye gideceğimize kesin karar verelim bence şimdiden...
bende onu diyom:D:D
Ey devlet uyuyormusun?Uyanda halkının sesine kulak ver.Eğer kulak vermezsen o halk seni oraya çıkarmayı bildiği gibi darbe yapıp indirmesini de bilir :D
Annemle konuştum şimdi gidicem buluşmaya diye:
A:olmaz zaten gidicen hiç biyere yollamam
b:bu sefer çok kalmıcam 1 saatte gelirim
A:hep öyle diyon zaten
b:bu sefer gerçekten. sen agorayı filan gezersin ordanda anneannemlere geçeriz
A:cevap yok
bakıcaz artık:D
yalnız dediğim gibi katılabilirsem sürem çok kısıtlı olucak lütfen karting karşıkaya vs olmasın :D
Şimdi Gökhan aradı o da sordu bir plan yapıldı mı diye.Buluştuktan sonra inciraltına gidip biraz sohbet edip ondan sonra karting ve en sonunda iftar mı yapcaz ne olacak?
bence buluştuğumuzda oruçlu arkadaşların durumuna göre bir plan yapalım hep birlikte. böylesi daha sağlıklı olur. ayrıca bir yere gitmeden önce iftar içinde bir yerde rez. yaptırırsak tam iftar saati sorun yaşamayız.
Oruç tutan arkadaşlar şimdiden buraya yazarlarsa tahmini bir sayı elde edebiliriz.İftara nereye gitcez Yasemin Abla?Nereye rezervasyon yaptıralım?Crowne Plaza olur mu mesela :D
oruc tutmayanlar ne olcak ?
Kim demiş para bende var diye ya :D
Vallahada billahada iftira Yasemin Abla.
Bu arada Balçova Termal 20 YTL galiba.Orası olur mu millet?
hepsi uyar,
ya kesin bir fikir burda oluşturamıcak heralde
1.yarın kesin saaatt kaçta buluşuyoruz?onu bi ögrensem,migrostayız dimi
2.biraz erken buluşur herkesin durumuna göre ortak karar veririz
3.cevaplar biras cabuk olursa sevinirim
4....