arkadaşlar burak(zambrotta1985) 2 3 saat önce kaza geçirmiş yarın gelemicek sanırım kendisine geçmiş olsun diliyorum:(
Printable View
arkadaşlar burak(zambrotta1985) 2 3 saat önce kaza geçirmiş yarın gelemicek sanırım kendisine geçmiş olsun diliyorum:(
Volkan abiye haber verdinizmi?
burak kardeşim çok geçmiş olsun. nazar değdi puntişe.
Geçmiş olsun Burak
Arkadaslar 2 saat once gostepede arabamla seyır halındeykn buragı gordum korna caldı bende karsılık verdım bı daha caldı o sırada yanından gectım aynadan baktıgımda 4 lulerı yakmıstı hemen u donusu yapıp arkadasından gıttım ındı arabadan naber dedım moralım cok bosuk kardesım dedı ne olu hayırdır dedım gıt arabanın onune bak dedı keske bakmasaydım :( ben le karsılasmadan 15 20 daa once kerızekaglı ve kendılerını sofor zanneden (basıları ıcın ) dolmus soforu burakla ınatlasmıs burak gaza basınca oda basmıs sıkıstırmıs ve puntonun adeta tamponunu yırtmıs arkadaslar far kırılmıs sag camurluk baglantı yerlerınden oynamıs bıras konustum sakınlestırdım ama gercekten bıras hasar var ben tanıdıklarım vasıtasıyla tamponunu ve camurlugunu yaptırıcam arkadaslar bıras arastıralım cıkma far bulalaım farıda kırılmıs cunku yarın belkı gelmeye bılırı ama mutlaka gel dedım arkadaslarla bı cocum yolu buluruzz fılan dedım yarın gelır ınsallah elınızden gelenı yapacagınıza ınanıorum ...........
Volkan abi geliyo
Geçmiş olsun Burak...
Arabada hasarlar meydana gelebilir hiç sorun değil.Önemli olan sana birşey olmamış olması.
cok sagolun arkadaslar ya... ole onemli bi sey yok ön tamponu zaten boyatcaktım bahane olmus oldu... tek sorun sag on far catladı , onuda kaskoya degistirdimmi tamamdır
geçmiş olsun burak
burak ben tampon ısını ayarladım telefon actım sımdı pztesı bısı beklıolar gıdelım bı fıyat alalım cıkma farıda gıdıcez bakıcaz bıldıgım cok ıyı yerler var oradan alledecez kardesım canını sıkma yarın gelmessen gıder bakarım mıgrosun oraya yoksan gerı donerım eve
1. Halook!!!
2. JASMINE
3. CANAN (Yeni Üye - Yeğenim )
4. puntoksk (pazar burda olursam kesin gelmeyi düşünüyorum ilk defa katılıcam)
5.35APF86_slymnozen
6.SteinGP(eski başkan)
7.aslı
8.multijet
9.Gkhan (Kral)
10.ZaMBroTTa_1985
11 BrK_20 (berk
12- blackpunto35
13-brvhgt(demirbaş)
14-Mesut Orhan
15-Eagle saim
16-Ümit Yanrdag(belki)
17-Fangio(sonra gelcek)
18-Ozzy
19-Kaan Eroğlu (belki)
20-Ertans(büyük ihtimalle)
21-taner35
22-puntowrc
eyw bılader :)
en ıyısını yapmıssın bos ver 5 tane kendı bılmez ıcın degmez halletjezzzzzz mrk yapma sen :)
Bu olay bana ders oldu ya bi daha kimseyle dalasmam ortalık psikopat dolu.. İsterlerse cesme otobanında sol seritten 30 la gitsinler ...
evet burak kardeşim boşver bu dengesizleri. bunlar işi abartıp magandalığın üst mertebelerine çıkıp sanada zarar verebilrilerdi. allah'ından bulsunlar. boşver yarında bekliyoruz. özledim :) ben geçen hafta ş.dışındaydım göremedim sizleri. senide bekliyorum bak. Berk'inde dediği gibi gelip evden alırız sen gelmezsen :)
Alırım vallaa cuma gunu evını gosterdı bana şokun ordaa bılıom kıııı :)
arkadaşlar 22 olduk rekormu ne :D
masallah de yaaa hayret bısısın yaaaa ufff :):):):)
Bu banada ders oldu bende olur olmadık kişilere sataşıyorum...
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM allah daha büyüklerinden korusun ,,
bundada vardır bi hayır hiç üzülme olayı farketmişsin zaten,,
kural:trafikte kmseyle dalaşmıcaksın ,,,
benm bi arkim(19) yanında kız arkadsıyla 307yle giderken yolda korna calıo önündeki baska bir cifte o adamda(25) kendini bişi zannedip bagıro benm arkinin arkasından,, oda geri dönüp noldu demeye kalmıo o adam benm arkiyi dolandıra dolandıra dövüo snra benm arki arabadan sopayı cıkarıp adamı bir güsel dağıtıo adamın kafasına 17 dikiş atıldı tırnakları kırılmış 15günlük rapor aldı evde yatalak kaldı zavallı(aralarında kalıp farkı var ama...) ,,,snrada bir ton polis atraksyionları yasandı ..bırak herkes yoluna gitsn ne dönüp tartışıyon ,,neler oldu ...bırak olan arabaya olsun ,,bak herkes yardımcı oluo bi yandan bizimde yapcagımız bişi olursa burdayız,,yarın bekliyoruzz : )
geçmiş olsun yaw nazar değmiş ama ortalık cidden sayko kaynıo adammlar sırf sorun çıkarmak için geziniyo ortalıkta hele ki dolmuşçular ve taksiciler...
her zamn koltuk altnda bi haydar bulunduruyorum o yüzden...
bu durum ii bişi deil ama ne zamn nerde lazım olucaı belli deil...
tsk ederım ;)
ee arkadaşlar 40 dakikamız kaldı ufak ufak düşsekmi yollara artık ne dersiniz :D
afyondan geliyorum birader :D
evet bugunku bulusmada 17 gp. , 1 palio , 1 doblo ile izmir rekoru kırıldı... İnciraltındaki muabbet ve karsıyakadaki bowling cok guzeldi , herkese tesekkurler...