ne alaka olm hepınız cekeyım dedım hepınızde benım arabanın basına toplanmıssınız neden se :) hahah o yusden sızı cekeyım derken arabamda cıkmıs :) hahah
Printable View
ne alaka olm hepınız cekeyım dedım hepınızde benım arabanın basına toplanmıssınız neden se :) hahah o yusden sızı cekeyım derken arabamda cıkmıs :) hahah
ama sistemden ii ses çıkıyomuş harbiden
savascı eywwww
berk arabanın maşallahı var. yaylarla daha güzel olacak inşallah :)
fatıh abı saol yawas yawas yaylar gelsın fotoları koyucam bı kac fıkır daha var kafamda tampon olayları fılan bakalım hayırlısı
berk bırak bu işleri hadi.Otobanda burakla seni tokatladım zaten daha ne yayı mayı.Sat o arabayı artık sen :):)
Siz yarışta mı yapıyorsunuz.Sizi kötü çocuklar sizi.Nasıl örnek oluyorsunuz siz öyle ya :D
Kardeşlerim Hepinizi Tebrik Ederim. Iyi Vakit Geçirdiğinizi Gördüm Sevindim. Neyse 12 Eylül Buluşmasinda Bizde Variz :)
12 Eylül değil Yasemin abla 16 Eylül.Bu arada sende yeni bir üye getiriyorsun galiba.Bizde Gökhanla Enriko Alibertide İzmir Grubu'na yeni bir bayan üye daha kazandırdık.Yeni bayan üyemizin de 16 Eylül buluşma listesine adını yazdığını gördüm...
güzel buluşma olmuş tebrik ederim
Ya Arkadaşlar Harbiden Süper Buluşmlar Olmuş! Emeği Geçenlerin Ellerine Sağlik! Ankaradaki Buluşmalara, Inşallah Ramazandan Sonrakilere Tabi Ki Mutlaka Katilacağim! Devam Arkadaşlar!