Pazar günü meteorolojiye göre hava kapalı gözüküyo pzrts ztn yağışlı gözüküyo pazar günüde yağmur olması mümkün plan hala geçerlimi :)
Printable View
Pazar günü meteorolojiye göre hava kapalı gözüküyo pzrts ztn yağışlı gözüküyo pazar günüde yağmur olması mümkün plan hala geçerlimi :)
Kapalı yerde kahvaltı yapacagız.
PLAN GECERLİDİR.BULUSMA OLACAKTIR...
İSİMLERİNİ YAZIP GELMEYECEK OLAN ARKADASLAR LUTFEN TELEFON ACIP YADA SMS ATIP HABER VERSİNLER...
YAGMUR BULUSMAYI ENGELLEYECEK BİR BAHANE DEĞİLDİR.
SAYGILARIMLA.
pazar gunu meteorolojiye gore hava KAPALIDIR yagmur yoktur.
Değerli Arkadaşlarım;
An itibari ile rezervasyonumuz yapılmıstır.
Gelmek isteyen arkadaşlar varsa sakın kaçırdık rezervasyon yapılmış diye düşünmesinler.Bir sayı vermek zorunda oldugum için yaptırdım.
GELMEK İSTEYEN HERKES GELEBİLİR.SADECE BEN GELİYORUM DİYE YAZSIN YETER.
Kesinlikle yer problemimiz yoktur.
Saygılarımla
BBYILDIZ
kahvaltıya katılım zor ama bi selam vermeye ugrayabilirim gibi..
ben seni bildim bileli enerjiksin Can Murat :D
Aykut arabanın hastası puntoyu değiştirdiğindeki alıcağı araba oldugu için inceleme yapıcak daha :D
Enerjinizi pazara paintball'a saklayın beyler :) Bu arada Eray, Aykut bana da Delta alıcağını söyledi, kulak asma, herkese aracı kullanana kadar aynı taktiği yapıyor :7
neler oluyor Aykut :D
nabayım kardeşim benim araba active :D
delta yalan haber beyler bu şiddetli teşvik içeren hareketlere kanmayın bunlar hep sakatlıgın intikamları :D ama diğer 2 haber doğrudur hele şu oğlanı askere gönderelim bi takoza bağlıcaz en kötü :D
o zaman benim aracı veririm ama plakamı alırım :D
Aykut'taki potansiyeli biz de görüyoruz :D
sınıf atlanılınca hor görülüyoruz tabi :(
bülent abi kaçta nerde buluşcaz? :D
umarım güzel bir gün olur ve umarım düşündüğünüzden fazla eğlenirsiniz dostlar...
bülent baskan sabah beraber gıdelım ben ecemı alıcam bulusalım ordan gıdelım ;)
arkadaslar sabah saat 9:30 da buca otobanin cikisinda ecem market onunde bulusuyoruz.0533 4761248 gecikecek olan arasin bosuna beklemeyelim....
arkidişler ben farklı biyerden gelicem balcovaya o yuzden benı beklemeyın..