fikri tanıdıklara yayalım :)
Printable View
fikri tanıdıklara yayalım :)
arkadaşlar bence aykutu almayın bu buluşmaya. çünkü sizi asla çalıştırmaz, siz iş yaparken arkanızda çikolata yer, laptoptan müzik çalar, cola içer, telefonuyla oynar. sıra iş yapamaya gelince size gaz verir abi sen çok güzel yapıyon ya der :D almayın bunu :D
beyler benide alın madem bende geleyim talebi çoğaltmak lazım :)
Arkadaslar gelcek olanlar isimlerini listeye yazsin. ayrica polisaj makinasi vs. olanlar yazarlrsa sevinirim. talep canlanmaya basladi sonunda :) guzel bi punto bulusmasi olcak...
arkadaşlar izmir neden bu kadar sessiz kaldı bu konuya anlamadım. tekrar güncel...
Arkadasllar ben yarin aksam 6 ya kadar aymards olucam. Arabaya bi kac biseyler yapacagiz kuzenle. Bu pasta cila bulusmasinda kimseden ses cikmadi. Eger gelmek isteyen arkadaslar varsa pasta cila yapmak isteyen arkadaslar varsa buyrun gelin birlikte hem muhabbet edelim hemde pasta cila yapalim.eger aux yapmak isteyrnler varsa sadece stereo jack alin bi tane montaji bizzat kendim yapacagim :) gelmek isteyen olursa numarami pm ile atarim konusuruz. Hem isteyenler olursa mangal bile yapariz :) ben yine siralamaya bastan basliyim...
1-uurknkc
İzmirin o eski ruhu kalmamis artik