bak gerçekten rahatladım abla şimdi en azından bikaç karede bile olmak güzel :)))) çabana sağlık :)))
Printable View
Gel Murat tabiki. Tek yönden foto çekmek zor oluyor. Kale arkası görüntüler olmadı mesela. Hep orta sahadan çekmek zorunda kaldım :)
Rica ederim. Sizinde ayağınıza sağlık. İyi bir maç oldu. Ancak saha gerçekten küçüktü. Bunun hazırlık maçı olduğunu düşünüyorum. En kısa zamanda daha iyi bir performans izleyeceğimizi düşünüyorum. :)
yapma abla gözünü seveyim dilimiz dışarda koşmaya çalıştık desem yeri büyük bile geldi saha :) ilerleyen haftalarda dediğin gibi efsaneler dönüş yapacaktır :)
Uğraşmayın Mert'le bu kadar :D
abiler bu hafta maç var demi. antremanlara başladım ben :D
lütfen kutlamalarda silah kullanmıyalım :D
Yaptın tabi şovunu dün akşam yine :)
Bu sefer video çekmedim. (Gerçi 'ın fotoğraf makinesi ile birazcık çekmeye çalıştım ancak sorun çıkınca telefon ile devam ettim. Ondakilerin nasıl çıktığını bilmiyorum :( )
Facebook hesabımda size özel bir albüm oluşturdum. Tüm fotolar orada.
@Ufuk : Bu sefer bol bol fotoğrafın var :)
abowwwwwwwwwwww bol keseden foto eklenmiş face e :)))) aykutunda da dediği gibi tehlikeli olabilecek kutlamalardan sakınıyoruz :) amaaaaa bülent abimin gol attığımda ağzından çıkan şu kelimeleri kendisine hatırlatırım ; bira ısmarlıcam sana be söz :))) ablam tşk ederim fotolar içinde :) karelerde olmak güzel..
Rica ederim Ufuk'cum. Saha dışından desteğe devam :)
katılan herkesin ayağına sağlık...
gülsemmi ağlasammı bilemedim :) ruhumuz okşandı :))))
arkadaslar hepinize teşekkür ederim.dahada halı sahaya gelmem :D
:dribble0:kaleciler unutuldu gol atmak kadar kurtarmakta önemli
bu arada bülent abi adamın üstüne düşerken süperdin:D "birader üstüne düşüyom kaç 85 kiloyum ben."