hakikaten önümüzdeki hafta başlasak mı tekrar ya? veya yapıyosunuz da süresiz kadro dışımı kaldım :D
Printable View
hakikaten önümüzdeki hafta başlasak mı tekrar ya? veya yapıyosunuz da süresiz kadro dışımı kaldım :D
ooo, çekirdek kadro kendine mi geliyor ne, ''I COULD'' nerde :D
here I am :)
Tempomu yakaladım haberiniz olsun :)
Bu arada "yuva" ya dönüşünüzü görmedik sanmayın bey :)
Arkadaşlar uygunsa takımda yerimi almak isterim,saygılar :)
Saat ve gün belirlendiğinde duruma göre bende katılmak isterim.
hangi durum? gelsene kamber adam lazım :D
:D Gün problem değilde saat problem olabilir :D Geç çıkıyorum şirketten çoğunlukla :D
abi, gördüğün gibi bu çocuklar futbola aç :D
abi ile 'ın ( Oto :D ) Dükkanda karşılaştık ama tanışamadık :) Aslında futbola pek aç sayılmam :D Karşıyaka maçlarına giderim 2-3 Sene öncesine kadar da halı sahaya giderdim uzun zaman oldu futbol oynamayalı :D Ama tanışmak kaynaşmak ve fikir paylaşımlarında bulunmak da önemli tabi ki :D
Edit : Karşı tarafta Karşıyaka formasıda sıkıntı yaratabilir :D
Arkadaşlar yeniden filizlenen futbol aşkınız gözlerimi buğulandırıyor :D Şöyle ki her 2 takımın oyuncularını da benim ayarlamam (benim haricimde 13 kişi) her hafta sıkıntı yaratıyor, herkes sabit gelmeyebiliyor, sebep belirtilmeden gelinmiyor, haber verilmiyor, çağrılara/mesajlara cevap verilmiyor vs... Bu nedenle takım kaptanı olarak Aykut Bey kendi takımından sorumlu olsun, her hafta bir takım çıkartsın 7 kişilik, ben de kendi takımımla geleyim, sahayı da ben ayarlarım, bu fikre açıksanız ayarlamalara başlayayım.
Aykut kaptan :D Yorumları bekliyoruz.
bana paris :)
Kambersiz maç olmaz diye şaka yapsam alınmazsınız umarım :D
ben,can,kamber,ufuk,uğur.. kaldı 2 kişi?
Yok alınacak bir durum alışkınım :D Yalnız M ile değil N İle :D ( Dedeminki M İle :D )
dikkat etmemişim :D
Bu arada forma sıkıntı değil, Altay formamla göztepede bile maç yaptık bu eküriyle :)
takım içi cıngar çıkmasın yeter :D
aynen kardeşim :)
peki ya ufuk benmiyim kardeşim? :)))))))))
Can kim acaba? :D
Allahınızdan bulun :D