arkadaşlar ben de katılmayı o kadar çok istiyorum ki...ama imkansız.. :( .. 26 ağustos'ta evleniyorum..isterseniz "salihli"ye düğünüme gelin... ;)
Printable View
arkadaşlar ben de katılmayı o kadar çok istiyorum ki...ama imkansız.. :( .. 26 ağustos'ta evleniyorum..isterseniz "salihli"ye düğünüme gelin... ;)
abi hayırlısı olsun ya..bi punto konvoyu yaparız istersen düğünde :)
hayırlısı olsun alpay abi ne zamandır görüşemiyoduk senle özlettin valla...
Valla aslında süper fikir düğünde Gp konvoyu bunu bi toplantı yapıp konuşalım :)
sağolun arkadaşlar..ne zamandır ilgilenemiyorum forumla,malum işler,koşuşturmaca...ben de özledim cidden hepinizi...
Alpay abi hayırlı olsun vallaha.Özlettin kendini yaw
sağol gökhan...ben de özledim sizi...ama telaşe işte..koşuşturuyorum sürekli..
arkadaslar bu ay mutlaka bulusalım ya baya ara vermeye basladık dıyer arkadaslarada konuyu aktaralım en kısa zamanda sonuclandıralım
bende geldim arkadaşlar
oh be gözünü seveyim izmirin
sizleri çok özledim ,,benide dahil edin listeye
saim abi hoşgeldin :)
12 Ağustos Pazar günü isterseniz bi buluşma düzenleyelim?
sağol gökhancım
teşekkür ederim
özledim sizleri
Abi bu kadar ayrı kaldığımız yeter.Başkanlar bi el atsınlarda bi organizasyo ayarlasınlar :)
12 Ağustos Pazar günü Bodrumdan İzmire dönmüş olacağım.Ama saat 4 ten önce İzmirde olamam sanırım.13 Ağustos Pazartesi günü tüm gün müsaitim aslında.Pazartesiden sonra Ağustosun 3.veya son haftasına kadar İzmirde yokum :P
Yönetim yalan oldu ozanım.Sen yaz benim nick'in altına İzmir Yönetim diye :)
Dediğim gibi 12 ağustos pazar günü Buluşalımmı ne dersiniz.Öyle arabalarla değil oturalım bi muabbet edelim akşiam üstü.Uygun olanlar belirtsinler.
Pazar günü buluşacağız diye tam söz verdiğim saatte yani 16:30 da İzmire geldim fakat buluşma olmadı.Boşu boşuna acele ettim!!!!!
evet nerde bulusuyoruz arkadaslar migros otoparkı iyi mi saat 12
:D :D :D
Bana hertürlü uyar.Ozan ve beni uğurlarsınız artıkın :D:D
Ciddi şekilde ayarlayalım bi dağıtalım ya.Zaten uzun süre oldu buluşamıyoruz
Bugün buluşucaz biz yasemin abla ertan abide bi aksilik olmasa gelicek.Akşam 7 gibi buluşulucak.Herkes davetlidir
arkadaşlar bugün bornova koçtaş ta granit gri active donanımlı bir punto gördüm bizim sitenin stickeri yapışıktı kime aitti araç acaba?plakası aklımda değil şu anda ama TS li bişiler olabilir..