bülent abi senin araba evrim geçirmiş süper:D yayların kaç cm idi? bu arada okul yüzünden bu buluşmayı da kaçırdım maalesef üzgünüm:(
Printable View
bülent abi senin araba evrim geçirmiş süper:D yayların kaç cm idi? bu arada okul yüzünden bu buluşmayı da kaçırdım maalesef üzgünüm:(
yaylar harika olmuş, arabaya uyum da sağlamış ama Bülent Abi'ye uyum sağlayamadı :D
sorma bılader arabayı ben bile tanımıyorum neyaptım ben buna dıye dusunuyorum :D modifiye boyle bırsey ıste basladınmı duramıyorsun sıra motorda ;) yaylar 3,5 fk ama benım oturdugm taraf 5 gıbı duruyor kılodan dolayı :D
cok kırıcı oluyorsun kaptan :D pazar gunu bır sen bır ben surtturmedık cıkıntıya :D gercekten yayların goruntusu guzel ama cok dıkkat etmek lazım alt takımı parcalamamak ıcın :)
[QUOTE=evoefe;701895]sorma bılader arabayı ben bile tanımıyorum neyaptım ben buna dıye dusunuyorum :D modifiye boyle bırsey ıste basladınmı duramıyorsun sıra motorda ;) yaylar 3,5 fk ama benım oturdugm taraf 5 gıbı duruyor kılodan dolayı :D
alemsin abi:D güle güle kullan çok şık olmuş! sürtme olayı yoktur inş arkada
2 kısıyız zaten ondan sıkıntı olmuyor :) arkadaslar la bındık 2 sefer surtmedı ınsallah surtmez :)
hahah zeus ya :D
bülent abi arkaya beni de bindirirmisin :D
bu cevap beni bitirdi işte bravo'yu yakarım senin için bülent abi :Ç
Biraz geç oldu ancak malum izine çıkınca fırsat bulabildim çok şükür. :)
Öncelikle organizasyon için Can'a ve katılan arkadaşlarıma teşekkürler. Çok keyifli bir buluşma oldu. Lojistik destekleri için Oto ve Asil'e teşekkürler. İlk kez arabam olmadan bir buluşmaya katıldım. Sağolsun kardeşlerim beni yormadılar. :) :)
En kısa zamanda yenileyelim lütfen :)
Benim çektiğim fotoları koymuşsunuzda aşkolsun hiç benim fotom yok. Arabam yok diye mi yaptınız bunu? :D :D
Ya babacığım yüz verme şu arkadaşa.
Yaww daha ne kadan söyleyeceğim arka koltuğu komple kombine aldım ben sezonluk. Başka arabaya kardeşim.
Bir dakika yasemin ablacığım tamam sen benim büyüğümsün ama benim yerime el koyamazsın :D
bülent abi verme araba falan bu nankör evladına :D
size araba falan yok biz konvoy yapcaz bülent abiyle arka arkaya :D
evin reisinin sözü geçer kime ait olursa olsun :D