poyraza bi sor can ellerinde olabilir, olmadı lifte alıp senin jantları söksünler
selam izmirli arkadaşlar. arabamı 24 mayıs perşembe günü poyraz oto ya bırakacağım. arka stoplar, arka kapı gergileri ve tavan döşemesi garantiden değişecek. o aradaki boşlukta jantları boyatmayı planlıyorum. ancak jantlarında bi gün kalması gerekiyor boyacıda. arabam servisteyken takmak üzere 4 tane sac janta+lastiğe ihtiyacım var. iş bitince teslim edeceğim. elinde kullanmadığı jantı olan bir yağız delikanlıya ihtiyacım var izmirde yardımlarınızı bekliyorum.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
poyraza bi sor can ellerinde olabilir, olmadı lifte alıp senin jantları söksünler
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hocam istanbulda olsan verirdim saç jantları kullanırdın günü birlik ama malesef uzağız ya
ın orda benim saç jant lastikler var. a zahmet olmazsa bence sakıncası yok. İşin bitince bırakırsın.
benım orjınaller evde gel vereyım aksam ısın bıtınce getirisin.olmadı getirmessin beyazları bana verırsın bende 2 tekere sıyah 2 tekere beyaz takar gezerim
beyazlar boyanacak bülent abiiiii
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
boyandıktan sonra ver zaten jant işi için benimkileri alacaksan haber ver aksam 8 den sonra alabılırsın...
perşembe gününe lazım abi ın orda varmış bi takım bakalım onda sıkıntı olursa evine gelir kaldırırım senin jantları
Konu SteinGP tarafından (21/05/2012 Saat 10:45 ) değiştirilmiştir.
Muhammad Ali Clay
beyazları baska renkmı yapacaksın.acıklamalı yazsana kardesım dun gunesın ortasında cok ıcmısız anca dusuyor jeton
aynen abi. mat grafit renge boyayacağız. koyu gri gibi bişey.
Muhammad Ali Clay
OZ ULTRALEGGERA MATT GRAPHITE 17" - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - Pasif İlan - 85170049
bu ilandakinin aynısı olacak abi..
Muhammad Ali Clay
cok ıyı dusun bence bu renk pek guzel durmamıs gıbı geldı .yada bız beyaz alıstık ondan gozumuze hos geliyor olabilir...
abi beyazda bana pek iyi gelmiyo ya. evdekiler beğenmiyo kız arkadaşım beğenmiyo arkadaşlar beğenmiyo bakalım bu renkte olmazsa buluruz başka bişeyler...
Muhammad Ali Clay
bu renk olacaksa güzel duracak bence ne siyah ne beyaz. bende stepne var duruyor şimdilik. lazım olursa alabilirsin.
hiç olmadı takoz varsa bi kaç gün kullanmayıveririz
kardeşim stepnelerden bir takım yapabiliriz bendekini de alabilirsin,ellemedik daha
arkadaşlar sağolun voltran yapacağız bu gidişle ama allah korusun birinizden birinize lazım olurda mağdur kalırsanız çok üzülürüm. yarın gidicem boyacının yanına zaten ta bir takım varmış boyacının iş durumuna göre yetiştiririm derse 1 günde, bırakacağım, işler yoğunsa erteleyeceğim..
Muhammad Ali Clay
ben rent parası isterim gardaş
rent a tire diyosun ha. kaç lira oluyor kardeş
Muhammad Ali Clay
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri