Öncelikle bu buluşma için işlerimin yoğunluğu sebebiyle zaman ayıramadığımı söylediğimde;
- Konuyu açan Kardeşime
- Yer konusunda araştırma yapan Bülent ve Mehmet Ali arkadaşıma teşekkür ederim. Sayenizde 6 yılda ilk kez hazır bir buluşmaya katılacağım. Vallahi çok mutlu oldum şimdiden. Emeğinize sağlık dostlar

İlk kez buluşacak arkadaşlara bir uyarıda bulunmak lazım. Bu buluşmalar bağımlılık yapar. Sürekli buluşma modunda olursunuz. Sonradan uyarmadı demeyin
Şahsen geçen 6 yılda kaç yüz buluşmaya katıldım bilmiyorum. İzmir dışı olanları da dahil edersek epey kabarır liste

Alıntı oto izmir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bizi izlemeye devam edin gençler gelmeyen çok şey kaçırır sabahtan bi başlıcak akşaama kadar beraberiz muhabbetin dibine vurucaz herkes eşiyle çocuguyla kız arkadaşıyla annesiyle babasıyla gelip buluşmamıza renk katıcak bunun için tek yapmanız gereken gelmek
; Erkek arkadaşıma söyledim sen gelme izin vermedi diye

Alıntı LeoN48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
adaştan motive edici üstün açıklamalar geliyor
Çok heyecan yaptııı çokkkk

Alıntı krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gelmeyeni dövüyorlar haydeeeee

gelmeyenler için marangozda sopa yaptırıyorum TİK ağacından ona göre:
Tik bakım seti getireyim ben yanımda bari. Fazla zarar vermesin

Alıntı EMK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bu arada hazır bukadar kalabalık toplantı olacakken,yönetimden rica etsek de gelirken sticker getirseler yanlarında ve isteyen araçlar orda alıp taze taze yapıştırmalarını yapsalar iyi olabilir diye düşünüyorum..hem trafikteki görsellik ve GP kardeşliği göze hitap eder diye düşünüyorum,nacizane fikrim
Daha önce bizlerde sticker vardı ve her buluşmada stickeri olmayan araçlara yapıştırırdık. Ancak son 1 yıldır bu işlem sadece forum reklam departmanınca yürütülüyor. Bu konuda yardımcı olamayacağım için üzgünüm.