Paparazzilere yakalandınız millet :D Yarın sizin ama sizden olmayan fotolarınızı eklerim bu sayfaya :D
Printable View
Paparazzilere yakalandınız millet :D Yarın sizin ama sizden olmayan fotolarınızı eklerim bu sayfaya :D
Emeği geçen herkese teşekkür ederiz..Çok güzel bir gün geçirdik.
benim aklımda buluşma akşam diye kalmış :) açtım bakayım nerdeymiş diye sabah çıktı yine kaçırdım :D
her buluşmada olduğu gibi çok güzel eğlendik, şakalaştık,güldük,yedik içtik,kendi ailemin mutlu olduğunu gördüm,sonra forum aileminde bir arada iken mutlu olduğu şen kahkahalardan belli oluyordu.kahvaltıyı organize eden başta m.ali,eray,,bülent,yasenin kardeşime,bizleri yalnız bırakmayan forum kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. görüldüğü gibi biz hepimiz bir aileyiz ve bir araya gelince çok mutlu oluyoruz,Allah mutluluğumuzu bozmasın,en kötü günümüz böyle olsun,en yakın buluşmada tekrar görüşmek üzere sağlıcakla kalın....
hadi bakalım....
hadi bakalım kimleri tanıyoruz...
devam...
punto forumun en guzel bulusmasıydı dıye bılırız katılan herkeze tesekkur ederım.en son otobanda ankaralı abımle denk geldım.
punto forum ızmır ekıbı ıyıkı varsınız :D
bir fotoda istanbul üzerinden.
gerçekten güzel bir buluşma oldu uzun zamandır emege gecen herkesse ve katılan herkese cok tesekkurler:D
devam...
Yine mükemmel bir buluşma oldu.
Organizastonda emeği geçen Mehmet Ali, Bülent, Eray ve 'a birkez daha teşekkürler.
Ayrıca katılımları ile bu günü mükemmele çeviren tüm arkadaşlarıma, kardeşlerime sonsuz teşekkürler.
İzmir ekibi yine farkını gösterdi. Harikasınız, iyi ki varsınız :)
mükemmel bir buluşma oldu..İzmir büyüklüğünü gösterdi..katılan herkese teşekkürler.
katılan ve emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.....
Video Part 1
Forum Grande PuntoTR 29.04.2012 Part 1 - YouTube