VALLA EFE'Yİ GÖREN HERKES BİR TANE EFE İSTİYOR. ALDIĞIM YER İLE GÖRÜŞTÜM. ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA CAN'IN (STEINGP) VE ALPAY'IN KİNİ ALICAZ. ONLARIN FOTOLARINIDA GÖNDERİRİZ. İSTERSEN SENİN İÇİNDE KONUŞURUZ ANNENİN SAHİBİ İLE.
Printable View
ok teşekkürler
isimler 1. sayfada resimlerin üst kısmına eklenmiştir arkadaşlar :) teşekkürler yasemin abla :)
walla artık bütün bi aile buluşma zamanı gelmedimi herkes ok buluştu şehirlerde sorunyok ama aileyi birleştirsek artıkkkk dimi ama bütün buluşmalar yaşananalar fotolar harika tek eksik türkiye buluşması :D:D,
https://img260.imageshack.us/img260/...4249bn2ij6.jpg
sizleri garaj bölümünde grande 1. sayfaya bebekliyorum:D
Çok güzel bir buluşma olmuş arkadaşlar, hepinizi tebrik ederim!
Biz kaç kişi buluştuk şu kadar fotoğrafımız yok, tüh bize be! :D
Gaza getirmeyin doluşur bi araba şehir şehir gezeriz vallaha :D :D
Gökhan gelin valla.
Ama sizden önce ben gelebilirim. Bir aksilik olmazsa 30 Haziranda İzmir'imdeyim...Bir bowling organizasyonu yaparız artık demi. (DAha kesin değil ne yazıkki, önümüzdeki hafta kesinleşir..Hatta yanımda ankaradan birde misafir bile olabilir :))
çok güsel fotolar yaa şimdi farkettim anca:( çok güzel buluşmuşsunuz. foto fikirlerine falan bayıldım kim ve/veya kimlerin fikriyse bravo
falla bizim de arkla ufak bi izmir kaçamaı planımız var temmuz 15 den sora... :)
Arkadaslar izmire bekleriz sizleri.Bi aksilik olmadığı sürece buluşupp güzelce vakit geçiririz ;);););)
Gelmeden önce msj atmanız yeterli :)
bu sayede sizleride yakından tanımış olduk :) resimler için teşekkurler arkadaşlar.. devamını beklıyoruz..
Yakın zamanda 1 tane daha buluşma olsa kaçırdım bunu walla yeni geldim kıbrıstan bowling dede iddaalıyımdır :D
bekliyoruz fatih.
Nerde oturuyosun?
Ya İzmir çok fena sıcakmış ama...
İş yerinden bir arkadaşım 2 günlüğüne gitti, o da Ankaralı.. "Bizler asla yaşayamayız o şehirde" diyo..
Allah yardımcınız olsun valla.. Sanırım tatil dışında kolay kolay gelmem oraya :)
Bide İzmirliler Ayvalık'a yakınsınız kanımca.Ağustos' da şöyle bir İzmir+Ayvalık buluşması yapsak..?
büük ihtiamal 17 si gibi izmirdeyim...:w00t2000:
Arkadaslar şu tarihte geliyoruz diye msj atın bizler organize oluruz :D:D:D:D
Gizem izmir+ayvalık buluşması süper olur.. +10