Eray, üşenmeden yüklediğin yaklaşık 1547 fotoğraf için çok çok teşekkür ediyoruz :7
Eray, üşenmeden yüklediğin yaklaşık 1547 fotoğraf için çok çok teşekkür ediyoruz :7
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Herkese sonsuz teşekkürler gelenlere gidenlere fotoğrafları çekenede ozana ve mehmet ali abiyede kulaklarımı çınlattıkları için
Konu omer06 tarafından (01/02/2012 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.
eski aracımı gorunce duygulandım..yine guzel bi buluşma yapmışsınız arkadaslar..bu arada en azından benım boşluğumu aracımı alan arkadas doldurmuş oda guzel eray kardeşim fotolarda dokturmuş bıde yetmemiş bana nispet benım kara kızı yakın çekim yapmış herkesin ayağına sağlık...
"SEN VE BEN GERİSİ VESAİRE..."
kaçmaya çalışırken gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalmışım eraydan kaçış yok
Aboov iyi ki gelememişim. Benim araba bunların yanında Hacı Murat gibi duruyor
Tüm arabalara 41 kere maşallah....
Bilindiği gibi uzun bir süredir hastaydım. Doktorum zatürre başlangıcı demesine rağmen bu buluşmaya gelmeyi çok istedim. Son anda kısa bir sürede olsa uğramadan edemedim. Ancak sizlerle sohbet etme fırsatını pek bulamadım. Malum enerji seviyem çok düşüktü. Beni bilen bilir çenem düşüktür Bir sonraki buluşmada acısını çıkartırız inşallah.
Katılan tüm kardeşlerime teşekkürler.
Eray, fotoğraflar için ayrıca teşekkürler. Ellerine sağlık kardeş. Ancak başka bir gün özel Arizona ma özel bir çekim talep ediyoruz
gündüz olduqu sürece problem yok seve seve
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
İzmir uykularda yine, enerjisini düşük görüyorum
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
sıcak iklim insanıyız heralde bu havalarda sesimiz cıkmıyo
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
vallaha yagınca içim sıkılıyo evde otur otur
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri