arkadaşlar tebrikler cok eğlenceli olmuş emeği gecenlere ve katılımcılara teşekkürler
Printable View
arkadaşlar tebrikler cok eğlenceli olmuş emeği gecenlere ve katılımcılara teşekkürler
Arkadaşlar Harikasiniz
Aranizda Olamamaktan Son Derece üzgünüm
Selamlar
resimler çok hoşböyle büyük bir aile olduğumuzu tek bir yerde değil bütün şehirlerde yaşatığınız için teşekkürler herşey grande punto ve ailesi için ......
Bende kendi adıma herkese çok teşekkür ederim.Çok eğlenceli ve doyurucu bi gündü artık 3 gün yemek yemesek olur :happydan: Yeni maskotumuz Efenin de bizlerle olması ayrı bi güzellik kattı tabiki Yasemin ablamıza tekrar teşekkürler buradan...
yürekten tebrik ederim arkadaşlarım.
gerçekten de güzel bir buluşma olmuş.
sizlerden çok daha iyi ve güzellerini bekliyoruz unutmayın :)
önemli olan beraber güzel şeyler paylaşabildiğiniz, dostça ve kardeşçe geçen bir buluşma düzenlemiş olmanızdır.
tekrar tebrik ederim.
Tebrikler arkadaşlar... ;)
aranızda olmayı çok istedim ama gelemedim yaaaaa napalım bidahaki sefere inşallah süppersinizzz saygılarrr
tebrikler hepinize... :) nice nice bol keyifler ola inşallah!
tüm arkadaşlara teşekkürler :)
ozzy sana da çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin içinde sağol seni özledik haberin olsun umarım sınavında başarı ile gecerde beraber seviniriz
resimler harika :)
tıpkı herşey gibi.....
izmir ve bu arkadaşları çok seviyorum iyi bir araba aldım ama en önemlisi iyi dostlara sahip olduk :) yarın arabamızı satabiliriz ( yeni bir punto almak için ) ama edindiğimiz dostluğu asla :)
sevgiler