çok şey kaçırdım :(
Printable View
çok şey kaçırdım :(
fırat bana hala sözün var :D
Hahahha yıkama yağlama işleri de tamam. Sonunda Fotoğrafların çekilmiş Mehmet. HAdi gözün aydın :) :)
:D :D :D Canın saolsun ya,ne olcak buluşmadan çok bişi yok.Her birinde bi foto çeksen bir sürü foto eder 1 yıl içinde :)
Teşekkürler Yasemin abla,toplu fotoğraflara yetişemedim ona üzüldüm ya S: .Birde park bornovada yanınıza gelemediğime.Sende gördün kızlar mızmızlanıyorlardı :D
Tebrikler arkadaşlar, güzel bir buluşma ve foto çekimleri olmuş, darısı bizim memleketin başına, dün yine trafikte baktım da Kastamonu da o kadar fazla punto var ki anlatamam, hatta dün çok komik bi olay oldu bir avm nin açık otoparkına aracımı çekcektim bir baktım kırmızı cam tavanlı bir evo var dedim şunun yanına çekim , tam çekerken o esnada da kullanıcısı bayan ablamız çıksın mı , o en kenardaydı bende ikinci sıra olcaktım , bende kızdım onun çıktığı yere çektim, çevrede duranlar şaşırdı, kırmızısı gitti , beyazı geldi diye , bende çok istiyorum bir buluşma yapmayı , bakalım ne zaman kısmet olcak...
Cok istememe rağmen gelemedıgım için uzgunum :( daha sonra telafi edecegim
super bir bulusma olmus
Emrullah, inşallah en kısa sürede sizden de güzel buluşma kareleri göreceğiz.
Ya Nevruz bende Yiğit'i seveceğim diye heveslenmiştim. Hevesim kursağımda kaldı :( :(
Neyse bir sonraki buluşma daha bomba olacak gibi. Orada telafi edeceğiz artık.
Offf fotolar çok fena, ortalık yakılmış resmen. Düzenleyenlere tebrikler...
buluşmanın video çekimlerini ekliyorum. hazırlık yapmıştım ama o kadar güzel gözüküyordu ki konvoy sizi izlemekten çekimler biraz gecikmeli başladığı için istediğim düşündüğüm çekimler olmadı malesef. özellikle o ilk geliş anınızı çekemediğim için çok üzüldüm :shy: yinede anlayış göstereceğinizi düşünüyorum :blush000:
Grandepuntotr 16 ekim izmir buluşması 1 | İzlesene.com Video
Grandepuntotr 16 ekim 2011 izmir buluşması 2 | İzlesene.com Video
nasıl geçmişiz videodan vay anasını :)
2. videodaki servis aracının arkasından çıkan gruptaki bayanlardan ikisi kendi arasında konuşuyor "ne çekinicem sorucam işte diyor" sonra hayranlık dolu bakışlarla bugün "dünya punto günü mü?" diye soruyor tebessüm ederek :) bende "punto izmir buluşması web sayfamızda var sizleri de her zaman bekleriz" diyorum. "punto yu bir alalım insallah" diyor bende "inşallah" diyorum. en son aynadan bakıyorum hala hala dönüp dönüp bakıyorlardı :D
olduğu kadar mehmehali abi..bidahakine daha hazırlıklı oluruz artık...ona bakarsan ben seyir halinde iken video çekmiştim bütün arabaları...ksk tünelinden geçerken filan ama..skydome engellemiş görüntüyü:D skydome'un var derdin var canım:D
Aynı tarihte bizde 15 arabayla buluşmamızı gerçekleştirdik. Bir sonraki buluşmada hep beraber olmak dileğiyle :)
yine güzel bir buluşma olmuş...
katılanların ve emeği geçen herkesin gönlüne sağlık...
bir tr buluşması düzenlesekte yine hep birlikte olsak... :)