Yapacaklarımız belli zaten okadar kalabalıkta değiliz kesin kararımızı buluşunca veririz.
mangal-carting-paintball vs..
12.30-13.00 da migros otoparkında buluşuyoruz
o saatte boş oluyoda fazla bekletmeyin bizi arkadaşlar başımıza güneş geçmesin![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Yapacaklarımız belli zaten okadar kalabalıkta değiliz kesin kararımızı buluşunca veririz.
mangal-carting-paintball vs..
12.30-13.00 da migros otoparkında buluşuyoruz
1-SteinGP
2-Blackpunto35
3-Fangio
4-Taner35
5-gkhan00
6-EAGLE SAİM
7-Zambrotta_1985
8-brvhgt
9-Jasmine
arkadaşlar listede adı olup gelemeyecek olan veya listede adı olmayıpta gelecek olanımız var mı??
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
buluşmaya son bir saat arkadaşlar![]()
Muhammad Ali Clay
arkadaslar ben birazdan çıkıyorum.
bende çıkıyorum arkadaşlar..görüşmek üzere,telefon numaram 0555 661 39 32 son dakika bişi olursa arayabilirsiniz..
Muhammad Ali Clay
güzel bir gündü tavuğu çok sevmeme rahmen 2 hafta tavuk görmek istemiyorum![]()
gercekten cok guzel bi gundu tum izmirli arkadaslara tesekkurler; yeni maskotumuz efeye de...![]()
gerçekten güzel bir gündü arkadaşlar hepinize teşekkürler![]()
Muhammad Ali Clay
ee hani fotolar
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri