ümit abiyi konu okurken gördüm sanki :)
Printable View
ümit abiyi konu okurken gördüm sanki :)
sevgili dostlar ümit abiniz yıllık izindeydi kusura bakmayın bu ara internete giremedim yeni geldim memlekete :) özlemişim bu ar :) 17 haziran için şimdiiden randevularımı ayarlıyorum bu hafta yazarım sevgili dostlarım mesai durumuna göre :) sevgili SteinGP yakında görüştüğümüzde arabamı alacağım merak etme emanetede iyi baktığın için teşekkürler
görüşmek üzere kendinize iyi bakın sevgili genç arkadaşlarım :)
oooo kimler gelmiş
yarın emirle piste bakmaya gidicez arkadaşlar ve ona göre bir program hazırlayıp akşam sizi bilgilendiricez :)
Bizi izlemeye devam edin
piste gittik arkadaşlar son derece başarılı bir pist sahibi ile de tanışma imkanımız oldu..ücret konusuna gelince pazarlık payı var ancak standart ücretler şöyle:
5 dk:10 ytl
10 dk:18 ytl
15 dk:26 ytl
1 saatlik pist kirası+6 araç:400 ytl
yürüyün kim tutar sizi
bu 1 saatlik pist kirası+5 araç olarak düzeltmek isterim ama eğer sayımızı 15kişi ve üstü olduğu takdirde...
Bugünün bi özetini yapmak gerekirse kısaca yazmaya çalışayım.
Canla karabağlarda buluşup otobandan güzelbahçe çıkıştaki benzinliğe gittik.Yolda Can arabasının motorunu açma faaliyetlerinde bulundu özellikle meşhur balçova otoban inişi ve de üçkuyular - narlıdere gişe arası uzun düzlük ve İstikham viyadüğü inişlerinde hatta bi Corsa ile de rampa kapışması yaptık ki sonucu burda yazmama gerek yok herhalde herkesin tahmin ettiği gibi :))
neyse pist gayet güzel arkadaşlar bizce iyi pilotaj isteyen bol virajlı ve eğlenceli bi pist.Pistin sahibi ile de tanışıp konuştuk.Dönüşte sıra ile Can ve ben 0-100 km denemesi yaptık benim değerim 13 sn civarı idi , Can da 15 sn civarında bi değerde kaldı.
Dönüş yolculuğumuz biraz daha ekşınlı oldu önce Urla çıkışına kadar gidip gişe görevlisinden bilgi aldık U dönüş yapıp yapamayacağımız konusunda ki o sırada poliste bizi kesiyodu biz resmen gişeye kadar gidip geri geri dışarı çıktık ve U dönüşü yaptık :)
yolda radara karşı tedbirli gidelim diyip sakin bi sürüş izlerken Narlıdere gişelerine tam 2,5 km kala yolda bi tampon parçası ama ööle küçük parça deil resmen tamponun kendisi duruyo en sol şeritte hemde...
Tam gişeden çıktık ki etrafta polis yada görevli arıyoruz bilgi vermek için o sırada tamponun sahibini gördük ztn.Kendisi 105 km/h ile giderken bi kedinin gelip çarptığını söyledi ama keşke fotolasaydık da radyatörü bir görseydiniz...resmen 1/3 oranında kısalmış :) daha sonra ordan fırlayan kedi arkadan 140 la gelen 107 ye çarpmış kedi kayıp 107 nin tamponuda kırık :)
sonuç olarak kedi deyip geçmemek gerekli dikkat edelim arkadaşlar :)
Bu kadar ekşın sonrası Can ların dükkanlarına geri döndük masalımız burda bittii :))
waow çok iyi ya..
pazar güzel olucak desenize
bir deA3 var yeşillik caddesinde emir :)bizi bişeye benzetemedi abimiz ama son gülen iyi güldü :)
5 dk 10 ytl :w00t2000::w00t2000: abi ne yapmıs bunlar bole mersedese mi bindiriyolar hayatımda bu kadar pahalı bi pist gormedim:ranting2:
kişi başı 10 ytl verdimi öyle bir mangal partisi yaparız ki akıllara zarar hatta kısa mesafede bir yere gittik mi kişi başı 15 ytl diye düşünün 7 kişi olsak 105 ytl yapar kaç kilo et kaç litre kola yada kaç tane bira yapar :)
alkollü araç kullanmak tehlikelidir tuna abi :)ayrıca saati 20 ytl ye paintball var isterseniz onada kaçabiliriz ama bayanlar biraz zorlanabilir :)tercih sizin..
görmeyeli ertan bayanlar tarafına geçmiş galiba :D
Ee beyler bayanlar noldu şimdi programı yrn buluşma anında mı yapıcaz :)
12.30-13.00 arası balçova migros otoparkı buluşma yerimiz arkadaşlar..
o saatte boş oluyoda fazla bekletmeyin bizi arkadaşlar başımıza güneş geçmesin :D
Yapacaklarımız belli zaten okadar kalabalıkta değiliz kesin kararımızı buluşunca veririz.
mangal-carting-paintball vs..
12.30-13.00 da migros otoparkında buluşuyoruz
1-SteinGP
2-Blackpunto35
3-Fangio
4-Taner35
5-gkhan00
6-EAGLE SAİM
7-Zambrotta_1985
8-brvhgt
9-Jasmine
arkadaşlar listede adı olup gelemeyecek olan veya listede adı olmayıpta gelecek olanımız var mı??
buluşmaya son bir saat arkadaşlar :)
arkadaslar ben birazdan çıkıyorum.
bende çıkıyorum arkadaşlar..görüşmek üzere,telefon numaram 0555 661 39 32 son dakika bişi olursa arayabilirsiniz..
güzel bir gündü tavuğu çok sevmeme rahmen 2 hafta tavuk görmek istemiyorum :)
gercekten cok guzel bi gundu tum izmirli arkadaslara tesekkurler; yeni maskotumuz efeye de...:sorcerer:
gerçekten güzel bir gündü arkadaşlar hepinize teşekkürler :)
ee hani fotolar