Az önce yukarıda yapılan klima işlemi sırasında aracımın üzerine harfiyat düşürmüşler ve cam tavan komple patlamış :(( Bu yüzden buluşmaya gelemiyorum... Şu an çok sinirliyim...
Az önce yukarıda yapılan klima işlemi sırasında aracımın üzerine harfiyat düşürmüşler ve cam tavan komple patlamış :(( Bu yüzden buluşmaya gelemiyorum... Şu an çok sinirliyim...
Gecmis olsun
geçmiş olsun cem
gelemeyecek olanlar ivedi bir şekilde isimlerini yazarsa ona gore yer ayırtılıcak arkadaşlar...beklıyoruz..onun dısında lıstedekı her isim otomatikman sayıya dahil olacak..
geçmiş olsun :(
yasemin hanım; ben,sezgi,bacanağım,baldızım,sezginin dayısı,kuzeni,sezginin hanım arkadaşı olmak üzere toplam 7 kişi kahvaltıya iştirak edeceğiz haberiniz olsun...
Arkadaşlar, yarın akşam net sayıyı bildirmek durumundayız. Lütfen sizinle gelecek yakınlarınız var ise liste yanına ilave ediniz.
Gelemeyecek olan arkadaşlarda bilgi verebilirse seviniriz.
01- krax
02- jasmine
03- oto
04- sabanci
05- mert35
06-
07- kaplan + 2
08-
09- Ozzy
10- LeoN48
11- Mr. ze
12- macsea
13- genius
14- FPT
15- xnode ??? Belirsiz.
16- operatörmurat + 6
17-
18-
19-
20-
Bu arada Cem,çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. En kısa sürede sorunun çözülmesi dileğiyle.
Buluşmaya aracın yok diye gelmiyor isen, geçerken seni alabiliriz.
haftasonu kuşadasında olacağım için gelemeyeceğim..sizlere iyi eğlenceler, şimdiden afiyet olsun..cem; sanada geçmiş olsun kardeşim
malesef katılamıyorum :( yasemin ablaya gereken pm yi attım
Tamam; pazar günü ben de geleyim o halde.. Teşekkür ederim.
Sefanız olsun. Şimdiden hepinize afiyet olsun diyorum.
eveet son anda evdekiler tarafından çıkarılan tatil planı neticesinde bende gelemiyorum...
Arkadaşlar, yarın akşam net sayıyı bildirmek durumundayız. Lütfen sizinle gelecek yakınlarınız var ise liste yanına ilave ediniz.
Gelemeyecek olan arkadaşlarda bilgi verebilirse seviniriz.
01- krax
02- jasmine
03- oto
04- sabanci
05- mert35
06-
07- kaplan + 0
08-
09- Ozzy
10- LeoN48
11- Mr. ze
12- macsea
13- genius
14- FPT
15- xnode ??? Belirsiz.
16- operatörmurat + 6
17-
18-
19-
20-
macsea, operatörmurat arkadaşımızda tıpkı bizim gibi kalabalık geliyor. bizde eşli çocuklu anneli babalı toplam 6 kişiyiz. listeye egzo-evo + 5 olarak ekliyorum. bu arada benimde ilk buluşmam olacak. görüşmek dileğiyle.
:fun:
01- krax
02- jasmine
03- oto
04- sabanci
05- mert35
06-
07- kaplan + 2
08-
09- Ozzy
10- LeoN48
11- Mr. ze
12- macsea
13- genius
14- FPT
15- xnode ??? Belirsiz.
16- operatörmurat + 6
17- egzo-evo +5
18-
19-
20-
biliyorum şu an nedesek boş ama çok büyük geçmiş olsun.