Bence süper.
Benzinim bitmesin stayla kaptan :D
Printable View
ikea güzeldir :p
ikea evimizin herşeyi :)
herkes bir yer söylüyor. çoğunluğun nereyi istediğine bağlı aslında. yöneticiler bir anket hazırlasın balçovamı, bornovamı diye yarına kadar belli olur.
evet abi ak koyun kara koyun belli olsun ,eteklerdeki taşlar dökülsün bian önce...
01- Krakerçocuk
02- Jasmine
03- mert35
04- scarrow
05- sabanci
06- genius
07- edelsang
08- puntoaz
09- NyhatShu
10- LeoN48
11- evoefe
12- evolodi
13- otto
14- Atalay
15- Punto35
16- GPtolga
17- macsea
18- uurknkc
19- Damned
20- eroltuncergp
21- axi
22- sekoli82_35
23- 35Kaplan
24- wosswoss
25- Operatörmurat
26- asil(yarın buluşmak üzere)birde yasemin abla veya fırat anket yapın demokrasi olarak karar verilsin yer olaı herkezin gönlü olsun bence
napıyoruz şimdi arkadaşlar birşey söylesin birisi...
bence buca yedigöller altı süper... :)
arkadaşlar sanırım yarın buluşma var..bende yeni punto alıp katıldım siteye ve aranızda olmakta çok isterdim fakat şehir dışındayım..bir sonraki buluşmada muhakkak olmaya çalışacağım.benim yerimede eğlenin :)
mert beni takmıyon artık kardeş leonda öyle hadi bakalım hayırlısı arabayı sattım diyemi takmıyonuz :)
bilmiyorum artk leon da aynı onada sorcam hesabını :D zaten bülent abide konuyu okuyo bir türlü bişeyler yazmıyo :D bülent abide olmasa kimse sahiplenmicek beni :D
yerimiz hala belli degil sanirim ;b
Kardesim ilk bulusmada herkez cok samimi var guzel karsiladi ama sen baskasin (evolodi ) duymasin hava yagmurlu olursa ben seni alirim :)
murat in teklifi guzel tansas hem sakin hemde park alani bol .hava durumu iyi olursa sahilevleri veya incir altina gidilebilir...
evolodi yi boşver abi senin onda başka bir yerin var zaten :D seninde bende yerin başka abi allah razı olsun sağolasın :)
bende söylüyorum inciraltı taraflarında falan bişeyler yapalım diye duyun sesimizi :)
UZUNCA BİR ARADAN SONRA.... AGUŞ :)))
benide listeye ekleyin pls.... :))
01- Krakerçocuk
02- Jasmine
03- mert35
04- scarrow
05- sabanci
06- genius
07- edelsang
08- puntoaz
09- NyhatShu
10- LeoN48
11- evoefe
12- evolodi
13- otto
14- Atalay
15- Punto35
16- GPtolga
17- macsea
18- uurknkc
19- Damned
20- eroltuncergp
21- axi
22- sekoli82_35
23- 35Kaplan
24- wosswoss
25- Operatörmurat
26- asil
27- AGUS
sanırım en guncelı bu:D:D:D
ben biraz gec gelebilirim bi işim cıktı yarın onu halledıp ole gelcem yer en son neresi
hoba bana uyar hem benzınde yakmam aslında ıyı olur bızım buralar sakin olur pazar günü:D