Video çekmeyi unutmayın izmirlilerde bi huy var ne foto çekerler ne video bu sefer bekliyoruz :d
Printable View
Video çekmeyi unutmayın izmirlilerde bi huy var ne foto çekerler ne video bu sefer bekliyoruz :d
ben yanımda foto makinası getürcem kesin çekerim xenonsuz almadılar beni fotoya bu sefer ben onları almıcam nihaha :)
son 1 saat...
Buluşma saat 7 de ama :)
o zmn son 107 dk diyelim:D
57 dk kaldı
yiğitler naptı acaba:D
suan kipada puntoforum olarak yemek yiyoruz 22 gibi ozdilek te olacagiz
afiyt bal olsun:)
ahali afiyet olsun ne makara vardır şimdi :D
orda olabilmek vardı :)
yaris 2 tur uzerinden berabere bitti
3 yaris icin kolasiyon yapiliyor
hadi hayırlısı... :)
berabere bitirmeyin biri geçsin :D
valla agalar geçin biriniz olmaz berabere bu iş :D:D
berabere olmaz ya az da olsa fark vardır :D
bu haftanin galibiiii hakan sabanci :D
Vayy tebrik etmek lazım. Videoları ve foto ları bekliyoruz...
nihatın klımayı acık unutmasıyla yarışı hakan almış ole dıolar:)ben bravodan ızledım maçı..eren sende yiyeceksin o arabanın başını ya du bakalım:Dotobüse giriyoduk az kaldı:D nıhatın uzun mesafeye ıhtıyacı var bence ıkı tarafıda tebrık ederım hakan galıp:) ve yine güzel bı geceydı ;)
Güzel bır geceydı yarıs oncesı fotolar benden vıdeoda yolda:d
evet güzel geceydi hakan kardesimi tebrik ederim :) Play Off dostluk kazandı yarışı :) tabi 3. yarışta hakan aldı. (klimam acıktı) ona bağlamaya gerek yok iyi motor + chip bakalım. 2 3 hafta bekliyoruz :)
olm izmirliler siz delimisiniz le:D
ulen varya nihatla 3 sefer co pilot olduk besmele çektik borçlarım aklıma geldi ama multiair fena motor ilk uzamalarda sabancı 2 3 boy çok rahat açtı bizim uzamamamız lazımdı deneyim oldu herkeese teşekkürler :)
nihat harbi iiidi yalnız hakkını yememek lazım
coming soon Mutlujet :war00000:
katılan herkese teşekkürler arkadaşlar... ın klasik yorumunu bekliyorum :D
ne demek hakan bey sız seyretmek bızım ıcın bır sereftı :D
saka bır yana nıhat uzun yolda hakandan ıyı ama bızım ıcın sonuc onemlıydı
karaduman forever :D:clapping:
Arkadaşlar, gece harbiden çok keyifliydi, sabanci indirdi evet, tebrikler. Ama Nihatı'ın performansı da yabana atılacak türden değildi. Her iki arkadaşımızı da kutluyoruz.
emeği geçen herkese teşekkürler
kara duman forever:)
sabancı indirdi kule :)
Buyrun arkadaslar vıdeo hakancım dumana bogdun bızı bea:D:D:D
YouTube - NyhatShu&SABANCI.MOV
hani küfür yoktu videoda :D :D
katılan herkese teşekürler güzel bir geceydi hakan sabancı kalkışta olayı bitirdi ama nihatın arabada boş değil düzde ipi o alıyor ama sonuç karaduman sabancı:D