abla artık bende eskisi gibi yıkamıyorum yıkamaya girip çıkarken zor oluyor haftada bir bazen 2 haftada bir oluyor oda normal siyah araba 99 gün yıkama bakalım o kir çıkıyormu sonra :)
Printable View
Ben renkten kazanıyorum zaten Mert. Farklı bir renk olsa bu kadar tutamazsın zaten :D :D
olum mert gelmezsin gelmezsin benim gelmediğim zaman gelir ne ayaksin :D hakan kardeşim gene karizmatik seksi pozlarini vermiş ne de olsa adam puntoya değil hulka biniyor arkadaş :D:D güzel bulusma olmus tebriks :)
Herkeze teşekkürler..(Atalay kardeşime duble teşekkür) Çok kalite bir buluşma oldu... Sevgili Hakan kardeşimle arabaları kaldırdık.. sonucunu Hakan buraya yazar heralde..:w00t2000::w00t2000::w00t2000:.. video görüntümüzde olacaktı ama Videoyu çeken arkadaş bayaaa bi geride kalınca sağlıklı bir video görüntüsü olamadı.. Bir sonraki buluşmada forumumuzun ablası olan Jasmin ablamız bizi diskoya götürecek:w00t2000::w00t2000::w00t2000:
buluşma için tekrar herkese teşekkürler :)) yasemin abla hakkaten bizi diskoya götür artık :D eren kardeşimlede kaldırdık arabaları gerçekten iyi gidiyor ama bunu söylemek istiyorum motorun büyük olduğu için söz sende eren :D :D
Buluşmalara doymayan İzmir ekibi yine harikalar yaratmış, süpersiniz
valla, keyfiniz hiç bozulmasın... :)
Yasemin bacı seni ne zaman çalıyoruz İzmir' deeeennn... :D :D
yasemin yeni araban hayırlı olsun rengi güzelmiş :D :D :D
Sizleri görmek çok güzeldi ozlemisim vallaha kısa süre kaldım ama kusura bakmayın daha müsait zamanda telafi edelim
nasıl bi renktir o ya :D:D
sabah yağmur yağdı dükkana gittim araba kahverengi olmuştu akşam yıkadım Allahtan yıkadım yani ulen daha bir kaç saat geçmiş zor çıktı yıkadım garaja çektim yarın bi parlatim bare :D