Önceki buluşma fotolarına bak kardeş. Çook yan yana geldi arabalarımız orada :)
Printable View
izmir grubuna şimdiden iyi eğlenceler :)
7 gibi uğramaya çalışacağım ama kimseyi tanımıyorum GP'lerinden başka...:D
Bulamazsan telefon edersin Gürcan.
yasemin abla bende telefon edebilirmiyim sana :D
Telefonum size her zaman açık kardeşim.
teşekkür ederim abla :) ama sende değişik bir hava var sanki pek keyfin yok gibi hayırdır ?
edelsang balçova dedıysek inciraltı ha:D balcovada arama şimdi özdilek neyim orlarda:D yarın görüşürüz arkidişler arabasını yıkatmayan gelmesin:D
:D
izmir sohbet'e yazdım kimse takmadı :(
Yok yok Hakan'cım. Hiç bir şeyim yok bomba gibiyim. İşler çok yoğun, çok yorgunum ondandır. Yoksa keyfimi kimse bozamaz biliyorsun :)
Fırat'cım, benim aracımın yıkatma periyodi henüz dolmadı daha 80 gün oldu. 10 gün sonra yıkatıcam kusura bakma :D :D :D
Ertan, ben gördüm. ;) Ancak bu aralar yıl sonu herkes yoğun ya ondan sana cevap yazmamış herhalde arkadaşlar. Ben cartingi sadece seyretmeyi tercih ettiğim için programa dıştan takılıyorum :)
Olur o halde erken çıkar evden gider alırım. Kimler yiyecekse söylesinde ona göre alayım. Geçen buluşmadaki gibi herkes tok gelirse elimizde kalmasın midyeler.
yasemin abla şu anda kırdın beni hiç elimizde kalırmı sen getir 1 tane kalırsa adımı değiştiririm :)
Hakan'cım diyet yalan olacak bu gidişle. Ben abartmamak şartıyla birazcık alayım. Şimdi çıkıyorum evden akşama görüşürüz :)
ben başta söyledim ama bir kerelik bozucam artık napaym :)
çiğlide olucağımdan katılamıyorum :( :( :( ani kararlar insanı böyle durumlara sokuyor.k.bakmayın