iyi eğlenceler...
bir sonraki buluşmada görüşmek dileğiyle...
Printable View
iyi eğlenceler...
bir sonraki buluşmada görüşmek dileğiyle...
atalay gelde bu sefer senin arabana binicem nasıl kullanıyosun çok merak ediyorum :D
Yılbaşı gecesi için olmasada bir gün öncesi veya sonrası mutlaka buluşuruz arkadaşlar. Açıkçası burada bile yeterli katılım olmazken yılbaşı organizasyonunda sorun yaşamaktan korkuyorum. Malum gidilecek yer için önceden rezervasyon yaptırmak lazım. Son anda vazgeçen veya katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa mekan yetkilileri ile aramızda sorun oluşur. O nedenle sıkıntı yaşamaktan ve 2011 yılına stres altında girmekten korkuyorum :S :S
Atalay, ürün geldi, bende. Buluşmaya gelirsen alabilirsin.
yarın gelicem bir aksilik çıkmazsa.
Hakan abi 4 kapım herzaman açık sana :)
teşekkür ederim Yasemin Abla.
benim araba ağır bakıma girdi yürüyerek gelicem :) beni de alın
1- krakercocuk
2- Jasmine
3- sabancı
4- vt_365
5-siyahinci83
6-atalayx
7- oto
8-
1- krakercocuk
2- Jasmine
3- sabancı
4- vt_365
5- siyahinci83
6- atalayx
7- oto
8- evolodi
9-
büyük ihtimalle aranızda olcam ama son anda bişey çıkabilir, satış olmasın diye isim yazmıyorum.
inşallah maşallah.
yarın akşam havanın 3-4 derece olduğunun farkındasınız demi bu arada. ikea otoparkta ekip toplanacak diye beklerken donmayalım. ankaralı değiliz biz, soğuk bizi bozar.
Ben kar kıyafeti alacağım yarın. Ancak o kurtarır bizi bu soğuktan :D
hıc hesapta olmayan bı cenaze nedenınden dolayı yarın katılamaya bılırım sımdıden af ola
İzmir'in her tarafı soğuk olsa kaç yazar.:D Siz tatlı tatlı muhabbet ederken biz Ankara'da kar ve soğuğu yaşayalım adaletmi bu.
Serdar abi, uzun bir süredir bu kadar soğuk olmamıştı İzmir. Sizin o tarafların kar soğuğu bize geldi :S :S
Soğukta olsa İzmir güzel be :D
E hadi çıkıp gelin Tolga'cım :)
Valla yılbaşında sürpriz yapacaktım ama program değişti :)
Ben bugün yokum gençler, size iyi eğlenceler.
son 2,5 saat yokmu arttıran:) soğuk havada sıcak salep diorum bak:D
hehehhe sen mi ısmarlıyorsun? Özsüt'te yer ayırtalım o halde :D :D
ne? fırat mı ısmarlıyor? gelmicektim ama sırf bu sebepten geliyorum:)
hehehhhehehe
Bu akşam Fırat'ın çöküşü olacak o halde :D :D
Böylece Fırat'tan da kurtulmuş olduk arkadaşlar :D
:D :D
çökmez canım dağ gibi adam. 2-3-5-10 salep koyar mı ona?
:D :D
Vallahi ben bilmiyorum Hilmi sormak lazım. :)
, o senin için o kadar iyi şeyler düşünsün sen kurtulmaktan bahset. (bknz yerde fıstık) Çok ayıp :) :)
Yine keyifli bir buluşma oldu. Katılan arkadaşlara teşekkürler.
fotoğraf yok mu yahu :)
burada olsam kesin katılılırdım hepinize selamlar
sag salim gezdim geldim
kar yağmış izmire....
Onur, Şakir'de birkaç tane olacaktı. Bende de 1-2 tane olacak cep telden çektiğim. Pek iyi çıkmamışlar ama eklerim :(
Ohhh Allah içinize sindirsin arkadaşım. Bir sonrakine bekliyoruz artık :)
Eser, akşam buluşmaya giderken epey bir yağıyordu ancak 10 dakika sonra kesildi. TV'nin gösterdikleri İzmir'in tepelerindeki ilçelerdeki kar. Şehirmerkezinde yok ne yazıkki :(
soğuk var mı çok soğuk mu..
Olmaz mı Eser? Dün çok soğuktu. Akşam hatta kardankız diye dalga geçti arkadaşlar benimle. Resmen eskimolar gibi giyinmiştim ve halen daha donuyordum. Araba buluşma yerine gidinceye kadar ısınmadı zaten :( :(
bu sene çok soğuk olacak herhalde.. burasıda çok soğuk....
buraya gelsen donarsın sen Yasemin...
Eser, ben 2 ay önce geldiğimde ölüyorum sanmıştım. Bu sefer Eskişehir'de kesin donarak ölürüm :( :(
Allah evsizlerin, yakacak yakıtı olmayanların yardımcısı olsun.
amin.... bizde İzmir e gelsek şimdi dışarda tişörtle gezerdik herhalde..
aman çok soğuk... fotolardan belli...
emeğinize yüreğinize sağlık......
Helal Olsun İzmir GPTR ekibi....
yakın bir arkadaşımın kaza yapmasından dolayı gelemedim ama bana yanımda olduklarını hatırlatan onur , fırat ve yasemin ablaya çok teşekkür ederim bu buluşmaya gelemesemde :( bir dahaki buluşmadan büyük konuşmayayım ama mutlaka gelmek istiyorum... :)