alında cidden pazar yeri olduğundan orası full çekiyor o cadde hani egs fln da olabilir uyar yani..İnciraltına ne diyorsunuz?Birde saat olarak erken buluşalım olmassa 12.00 gibi ?
Printable View
alında cidden pazar yeri olduğundan orası full çekiyor o cadde hani egs fln da olabilir uyar yani..İnciraltına ne diyorsunuz?Birde saat olarak erken buluşalım olmassa 12.00 gibi ?
gkhn beni eklermisin kardeşim ben seni ekledim ama galiba yalnış yazmış olabilirim.cego35.5@hotmail.com
Evet programları bekliyoruz ?
bence egs de bowling yada pınarbasında carting yapalım:ok:
eğer bir aksilik olmazsa ve buralarda olacak olursam bende geleceğim tıpkı diğer buluşmlarda olduğu gibi...ama malum 3 gün tatil parayı bulursak kısa bir tatil yapabilirim.....
Cating e de varım bowling ede.Yalnız pınarbaşına gitmek biraz kasar düşüncesindeyim.İnciraltındada biyer var oranında fiyarları çok pahalı.Karşıyakada ki inciraltına nazaran daha iyi ama orda hiç kullanmadım kalitesini tam bilmiyorum.??Bowling egs de olabilir ama hemde güzel olur ??
bencede gkhn
kaaneroglu_15 buluşmada sizide aramızda görmek isteriz :)
Bu arada ozaman saat 12.00 da Balçova Migros otoparkında buluşalım ??
Burgerking'e uğrarız migrosta gerekirse orda gerekirse artık elimizde bişeyler yer içeriz yada milkshake lerimizi yudumlarız artık kimin canı ne istiyorsa.Ordan yavaş yava bi alsancaktan gezinir karşıyakaya gideriz.Bowlingimizi oynarız daha sonra orda oturur muabbetimizi ederiz.Fotoğraf ve videolarımızı çekeriz sonrada öpüşüp koklaşıp ayrılırız :)
kaç kişi olduk arkadaşlar yaaaa
1-gkhan00
2-SteinGP
3-kanzler... vizeler arası olsa bıle bu sefer kesin...
4-taner35
5-cegopunto
6-woyzeck ( Gelmeye çalışacak )
7-brvhgt
8-zambrotta_1985
9-ardarda(bana geleceğini bildirdi)
10-EAGLE SAİM (gelmeye çalışacak)
11-punto wrc
12-blackpunto35
Bu arada ozaman saat 12.00 da Balçova Migros otoparkında buluşalım ??
Burgerking'e uğrarız migrosta gerekirse orda gerekirse artık elimizde bişeyler yer içeriz yada milkshake lerimizi yudumlarız artık kimin canı ne istiyorsa.Ordan yavaş yava bi alsancaktan gezinir karşıyakaya gideriz.Bowlingimizi oynarız daha sonra orda oturur muabbetimizi ederiz.Fotoğraf ve videolarımızı çekeriz sonrada öpüşüp koklaşıp ayrılırız
karsıyakadaki carting cok dandik hem asfalt degil hem kucuk hem yolu bozuk ama pınarbası müthis!!!!:s15:
ahh abı keske gelebılsek okul olmasa resımlerle ıdare ederız sıze ıı eglenceler
katılım arkadaşlar 12 arabayız hala ya katılım
way be bi 20 olamadık ha izmire bak!!! zaten izmir her konuda ankara ve istanbulun hep gerisinde kalmıstır deniz haric..
arkadaşlare olmazsa haftaya erteleyelim. katılım çok az. üç gün tatili değerlendirmek istediği için tereddütte galiba. cumayı bekleyelim yinede bence katılım az olduğundan dolayı erteleyelim pikniğe gidelim mangal daha iyi olur derim kanaatimce..
bencede haftaya erteleyelim:ok:
Bence Buluşalım Gerekirse haftayada buluşuruz :) Seçim sizin ?
Büyük bi organizasyon şimdilik zaten yapamayız ama güzel bi gün geçirebiliriz bowling fln tatlı olur.Ben buluşmaktan yanayım.Ama sizler bilirsiniz ne derseniz ben size uyarım