O kadar söyledim midyeyle kola gitmez, schweppes alın diye anlamadılar :D
Printable View
O kadar söyledim midyeyle kola gitmez, schweppes alın diye anlamadılar :D
yok be Mert, ben kola içmem, içeni de sevmem :D ben schweppes alıp efendi gibi içtim :D
dişlerimle açtim schweppes ni :D
bence güzel oldu kolayla midyeler ama buzzzz gibi efes olsaydı başka olurdu... :)
Dün akşam ilk defa Efes'siz bir buluşma oldu. Geçen hafta ben tek başıma 1 tanede olsa içmiştim ancak dün akşam kola ile takılmak zorundaydık. Sahil şeridi olduğu için Gidiş ve geliş yolunda bir çok radarın ve trafik kontrolünün arasından geçmek zorundaydık. Bu seferlik böyle. İştahımızı Eskişehir sonrası mangal rakı'ya saklıyoruz :) :)
Hakan, ben 2 kere telefon açtım midye sayısı ile ilgili. Sizin söylediğinizin yarısı kadarda fazla aldım hatta :) :) Kalmasın diye hepsini ben bitirirken niye yardım etmedin hain :) :)
Artiz havanı da atmışın hemen :)
izmire fotoğrafçı lazım size taktik öğretiyim savaş abinin uyguladığı bir taktik bir fotoğraf makinası alın buluşma yerine gidin gözünüze birini kestirin makinayı eline tutuşturun günün fotoğrafçısı sen seçildin diyin ve bol bol çeksin mesela geçen buluşmada ben seçilmiştim bol bol foto çektim hepsinide yığdım buraya :D:D
olm sen onurun ne kadar sanatsal bir göze sahip olduğunu bilmiyosun:D..bir kaç kare çeker pişman eder seni:D
nerdee keşke çeksede pişman etse :D:D
Yeni görüyorum konuyu yaa.
Ben gelseydim 210 olan midye sayısı 510 olurdu :)
bizim midyeler geliyor mu?