inşallah hep tanışmak istemişimdir izmirli arkadaşlarla
Printable View
Geç katılıp erken ayrılmak zorunda olduğumuz iftar buluşmasını emek verip düzenleyenlere ve buluşmaya katılıp keyifli bir akşam geçirmemize sebep olan arkadaşlara teşekkür ederim.
alper buldun mu yolu gaybolmadin demi:D
Buldum buldum yok sıkıntı :D Çevre yoluna kadaar çıkardın ordan kaybolmak yetenek ister..
Çok güzel bir buluşmaydı, güzel muhabbet ettik katılan herkese teşekkürler..
Eskişehir de tekrar görüşürüz umarım.
Mehmet Abi çok şey kaçırdın :D İzmir de neler neler varmış :P
bu arada o kadar puntocu geçtiniz polislerin önünden kıllandırdınız, geçerken beni durdurdular. içecek tip görmedi sanırım, üfletmedi devam et dedi. saolsun mert de beni bekledi.
Güzel bir akşam geçirdiğiniz belli fotolardan.. emeği geçen herkese teşekkürler...
Harikasınız İzmir :X
Bu arada o yolda hız sınırı kaçtı. Hepimiz oradan 80-90 la geçtik ama bir sıkıntı olmadı??
valla ben sınır mınır dinlemiyorum kafam atarsa yürü babacım toz duman:D
aslanim firat :D
arabayı toplamaya devam ettikçe gaza gelmeye başladım canavara dönüşmesek bari:D insanın basası geliyor valla
izmire bı haller oldu bu sıra, sabah giderken heryer polis radar bilmemne, c.tesi gunude kuşadasında 80 le ceza yedi abim önümüzdeki araç 78 le yedi sinir 77 idi sanki gizli bir el düğmeye bastı kontroller harbi sıkı sakın gaza basmayın arkadaslar
saol geçenlerde bı ceza yemiştim 200 tl yatırdım bugün epey koydu bana, bizim trafik gercekten kor topal gidiyor dikkatli olmak lazımAlıntı:
oto izmir Nickli Üyeden Alıntı
Alper, Bunlar o akşam geldiğimiz yol güzergahındaki radarlar dikkat et.
Konak'tan Üçkuyular'a giderken köprüye gelmeden sağda. Genelde gri Siena duruyor.
Sabah 9:00 - 12:00 arası oluyor genelde.
Üçkuyular'dan Konak'a giderken Göztepe'yi geçince Halilrıfat ayrımına gelmeden sağda Bordo Toyota Corolla.
Öğleden sonra başlayan kontroller özellikle haftasonları gece 3-4'e kadar bile devam ediyor.
Bende İzmir radar destek merkezi gibi oldum :D
Orçun, bizim iftar yemeğimiz geçen hafta oldu bitti bile. Ancak senin için bir iftar daha yaparız :)
hadi ya :D:D:D:D süper bir bomba yaptım :D:D ne bilem yav... İş yoğunluğundan fazla takip edemediğimden böyle bir bomba oldu :):) Neyse siz bir tane daha yapın ozaman :D:D:D
orçun abi seriye bağlamış :D:D
Valla öyle yapmıştım ama rezil olduk :D:D:D:D İstanbulluların pazar günü hiç şansı yok esas sizi seriye bağlıyacam... :D:D
Getir kardeşim başımızla beraber yerleri var..