Ne demek istiyorsun firat :D
Bu arada yaylarin hayirli olsun ;)
Ne demek istiyorsun firat :D
Bu arada yaylarin hayirli olsun ;)
herkeze saygı duyarız baabında:D abi sende hemen....ah seni yaaa:D
Buluşma nerde olucak uzun suredır takp edemıyorum
Deniz bulua bitti bile geldik bulustuk yedik ictik dondul evlerimize dundu bulusma dun :D :D
07/08/2010 dünmüydü..Hem senın ne işin var
şuanda kordonda kahvaltı durumu başlayacak dahil olmak isteyen jasmine ablayı arasın 0506 513 63 01 misafirlerimizin geliş saatinde küçük aksaklık olduğu için belirli zaman ve mekan belirleyemedik ama üyeler toplanmaya başladı..onun için her dakika herkez jasmine ablayı arayarak dahil olabilir...bekliyoruz
Hmm ben akşam sanmıstım suan çalışıyorum
Beni kırdılar zaten abıcım 1.kriminal buluşması dıye murat abı organızasyonu baslattı fakat sonuc husran....Saglık olsun
buluşma aksamda devam eder abi sen gelmek istedikden sonra...jasmine i arayabilirsin tel.den
Kalbin kirildiysa aksam gelde birde kafani kkiralim nerdesin olm sen saat kac oldu hadi bekliyoruz cumartesi bankalarda kapali zaten yasemini ara gel biz su anda 15 kisi forum bornovadayiz ;)
izmir ekibi alemde femoli ve eser basmanede :D
olan var olmayan var abi niye böyle yaparsınız ?
hadi nerdesiniz...
Balcova inciraltindayiz
Murat seni bekliyoruz kardesim:)
Gençler bugün süper geçti, çok eğlenceliydi, hepinize teşekkürler, fotolar yarına. femoli senin araçda uydu mu var, nasıl bakıyosun :D
gelen herkese teşekkürler ,uzaktan gelen misafirlerimize ayrıca teşekkürler foto çeken arkadaşlara da kazasız belasız gidin gelin
kac yıldır aynı forumda olupda yuzlerını ılk defa gordugum 2.5-3 saatlik yolu bızım için tepip gelen femolı ve arslan bıçakcı /manisa salihliden gelen husso-hüseyin abim / anchester - hill-me /eskişehirden kalkıp gelen scottie - eser gibi üyeleri bu gece tanıma fırsatımız oldu umarım kendılerını sıkmamışızdır..hepsine tek tek tesekkur ederım bu gece ıcın..sizleri tanıdığım ıcın cok mutlu oldum..kendi tayfamız izmir uyelerıne dicek bicey yok zaten her zamanki içtenlıklerıyle geceye renk katarlar;)
herkeze tesekkur ederım
Aramızda olduğunuz ve güzel bir gün/gece yaşattığınız için öncelikle Husso, Femoli, Platinun, Aslan ve Scottie'ye çok teşekkür ederim. Ayağınıza sağlık. Umarım keyifli zamanlar geçirmişsinizdir. Bir kusurumuz olduysa affedin. ;)
Hilmi sanada teşekkürler arkadaşım seninle ilk kez tanıştık ancak bundan sonra aramızda daha sık görmek isteriz.
veeeee her zamanki kemik kadro. İyiki varsınız, iyiki sizleri tanımışım. Hepinizi çok seviyorum kardeşlerim.
Bu arada 6D sinema için öerisinden dolayı 'a (LeoN48) özellikle teşekkür ederim. İçeriye girerken hiç bu kadar güzel bir zaman geçireceğimi düşünmemiştim :)
Foto Şakir'in fotoları 25 TL'ye Facebook'ta görüntülenmeye başlamıştır. Fotoğrafı almak isteyenlere Banka hesap numaramı özelden gönderiyorum :) :)